Otomatta satılan ürünü duyunca şoke olacaksınız! Hızlı tren istasyonunda yer alan otomatta ayı eti satılıyor

Japonya'daki hızlı tren istasyonunda yer alan bir otomatta ayı eti parçaları satılıyor. Otomatı kuran restoranın bir temsilcisi, etin çok lezzetli olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Otomatta satılan ürünü duyunca şoke olacaksınız! Hızlı tren istasyonunda yer alan otomatta ayı eti satılıyor

Bir Japon haber kaynağı olan The Mainichi; Japonya'nın Akita vilayetinin Semboku şehrinde bulunan Tazawako hızlı tren istasyonunda yer alan otomatta kesilmiş ayı eti parçaları satıldığını bildirdi.

24 saat açık olan otomatta, "kara ayı", "ayı eti" ve "250 gram için 2.200 yen" gibi tabelalar bulunuyor. Ayı eti, bölgenin yerel bir av kulübü tarafından sağlanıyor. Avlanan ayılar, bölgedeki bir mezbahta kesiliyor.

The Mainichi'ye göre; otomat, aynı tren istasyonundaki başka bir restoran tarafından kuruldu. Haber sitesine konuşan bir restoran temsilcisi bunun hem restoranın hem de bölgenin insanlarda bir hatıraya dönüşmesini sağlamak amacıyla yaptıklarını belirtti.

Restoran temsilcisi haftada 10 ila 15 paket satılan ayı eti için; etin güzel bir tadı olduğunu, kışın dâhil sertleşmediğini ve güveç yemekleriyle yenebileceğini belirtti. 

 

Etiketler ayı eti yaşam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin