Otobüs devrildi. En az iki kişi hayatını kaybetti 43 kişi yaralandı

Son dakika haberine göre Sivas'ın Gürün ilçesinde geri gönderme merkezine göçmen taşıyan bir otobüs devrildi. Olay yerine çok sayıda AFAD ve itfaiye ekibi sevk edilirken feci kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durum ile ilgili bilgi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Otobüs devrildi. En az iki kişi hayatını kaybetti 43 kişi yaralandı

Son dakika haberine göre Sivas'ın Gürün ilçesinde geri gönderme merkezine göçmen taşıyan bir otobüs devrildi. Olay yerine çok sayıda AFAD ve itfaiye ekibi sevk edilirken feci kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı.

Geri gönderme merkezine götürülen düzensiz göçmenleri taşıdığı belirtilen, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen otobüs, Malatya-Kayseri kara yolu Mazıkıran mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 2 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı.

BAKAN KOCA'DAN MESAJ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sivas'taki kaza ile ilgili saat 15.45'te bir açıklama yaptı. Bakan Koca şu ifadeleri kullandı: "Otobüs devrilmesi sonucu, 2 vatandaşımızın ölümüne yol açan Sivas Gürün’deki trafik kazasında yaralanan 43 kişinin tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin