ÖSYM'den Twitter açıklaması: Engelleme nedenimiz...

ÖSYM yetkilileri, Twitter kullanıcılarını neden ‘engellediklerini’ anlattı: Hakaret ve küfür olan içerikler için önce spamlıyoruz, twiti kaldırmazlarsa engelliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
ÖSYM'den Twitter açıklaması: Engelleme nedenimiz...

ÖSYM’nin resmi Twitter hesabı olarak bilinen @OSYMbaskanligi adlı hesabın bazı Twitter kullancılarını engellediği haberleri sosyal medyada tartışma yaratmıştı. @OSYMbaskanligi adlı hesabın profil sayfasını görmek isteyenlerin karşısına, “@OSYMbaskanligi adlı kişiyi takip etmen ve @OSYMbaskanligi adlı kişinin tweetlerini görüntülemen engellendi” yazısı çıktı.



Neden engellendiklerini merak eden kullanıcılar sosyal medyada paylaşımlarda bulunarak şu yorumları yaptı: “ÖSYM ben ortaokul mezunuyum beni niye engelledin?”, “Bana eski sevgilim engel atmıyor sen kimsin ÖSYM”, “Öğrencilik hayatımın geldiği son nokta ÖSYM’den blok yemek”... Hürriyet Eğitim’in Twitter hesabı da engellendi. Kendilerini arayınca “Biz sizi engellemedik. Engellenenler listesinde görünmüyorsunuz” açıklamasında bulunan yetkililer engeli kaldırdı. Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin