Osmantan Erkır'dan bir ilk daha: Mezat Show

Tarih, mezat, antikalar, hikayeleri ve müzik ilk kez bir arada.

Google Haberlere Abone ol
Osmantan Erkır'dan bir ilk daha: Mezat Show

Açık artırma heyecanını eğlenceli bir ortamda yaşamak isteyenler 18 Şubat Çarşamba akşamı Mezat Show'da buluşuyor.

 

Gravürlerden Osmanlıca haritalara, Safiye Ayla taş plağından çinili fincan takımına, Son Beste, Şoför Nebahat, Üç Garipler gibi orijinal film afişlerinden Kızıl Maske, Zagor kapaklarına kadar antika değeri taşıyan parçalar, efemeralar Mezat Show'da satışa çıkıyor. Mezatı şova dönüştüren ise satış sırasında müzik ve eğlencenin bir arada olması.

 

Televizyonda yaptığı alternatif işlerlerle dikkat çeken yapımcı Osmantan Erkır, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sahibi olduğu Sahne Beşiktaş'ta gerçekleşecek müzayedeyi, koleksiyoner Uğur Göktaş yönetecek. Mezat dünyasında tanınan bir isim olan Göktaş, satıştaki efemera ve antikaları dönemin ilginç hikayeleriyle anlatacak, sahnedeki saz üstadlarıyla şarkılar söyleyecek. 

 

120 parçanın yer alacağı mezatta, eski oyuncaklar, tarihi erotik mizah dergi ve kitapları, fotoğraflar, kartpostallar, antika bira bardakları, Ümit Yaşar Oğuzcan imzalı kitap, gramafon ve plaklar da satışa çıkacak. Oturmalı düzende gerçekleşecek gecede, içecek servisi ve minik ikramlar da var. 



Osmantan Erkır'dan bir ilk daha: Mezat Show


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin