'Osmanlı Tokadı'nın pastası kesildi

İlk bölümüyle TRT 1 ekranlarına gelen dizi için kutlama...

Google Haberlere Abone ol
'Osmanlı Tokadı'nın pastası kesildi

TRT 1'in uzun zamandır beklenen fantastik komedi tarzındaki yeni dizisi 'Osmanlı Tokadı' Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi ekibi ve oyuncular dizinin ilk bölümün hep birlikte izledi. Düzenlenen gecede dizi ekibi ve oyuncular üzerinde dizinin afiş fotoğrafı olan bir pasta kesti. Pastayı dizinin küçük oyuncusu Bertan Ceylan kesti.



Dizinin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Uğur Çavuşoğlu, Alper Kul, Cemal Hünal, Toprak Sağlam, Gülçin Santırcıoğlu ve Mazhar Alanson paylaşıyor.



Yeniçerilere biber gazı



1453'te İstanbul'un fethinden bir gün önce, görev yerlerini terk eden iki yeniçeri, Fatih'in hayatını tehlikeye attıkları için Akşemsettin Hazretleri tarafından cezalandırılarak 2013'ün İstanbul'una gönderildiler. Yüzyıllar sonrasına geldiklerinde kendilerini ölü zanneden iki yeniçerinin günümüz İstanbul'una alışması hiç kolay olmadı. İki yeniçeri Fatih'in mirasını korumak için günümüzün mafyasına karşı da mücadele etti. Tam 560 yıl sonrasına gelen iki yeniçerinin İstanbul'daki ilk anlarında biber gazı yemesiyse ince bir espri olarak göze çarptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin