Osmanlı komedisi seyirci ile buluştu

Osmanlı Komedisi Zeyrek ile Çeyrek bir ramazan temaşası seyircisiyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Osmanlı komedisi seyirci ile buluştu

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu İhsan Aydın’ın yazıp, yönetmenliğini Sami Saydan ve Cem Sürücü’nün yaptığı Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’  dün gece TRT1 ekranında seyirciyle buluştu.



Ramazan’da herkesin yüzünü güldürecek  ‘Nerede Ahh o eski Ramazanlar’ dedirtecek yeni  dizi, şimdiden Ramazan Ayının en sevilen dizilerinden biri olmaya aday.



‘Filinta’ dizisindeki Zeyrek ile Çeyrek karakterlerinin  rol aldığı TRT’nin yeni dizisi Zeyrek İle Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’nda,  sevilen müthiş ikilinin iç güveysi olarak yaşadıkları ‘Telgraflıoğulları’ Konağındaki ev, karakoldaki zabit yaşantıları ve çevresinde gelişen olaylar konu alınıyor. Seyirci, Ramazan boyunca her akşam 21.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’ dizisiyle, 1860’ların Osmanlı Dönemindeki komik, mahalle, esnaf  ve aile kültürüyle harmanlanan, eski Türk filmlerinin tadını bulacağı iftar sonrasında keyifli anlar yaşayacak.  

 



Osmanlı komedisi seyirci ile buluştuBaşrollerinde, Kemal Zeydan, Serhan Ernak, İsmail Hacıoğlu, Hakan Bilgin,  Mine Teber, Toygun Ateş, Suat Sungur, Zeyno Eracar, Pelin Öztekin, Ayşen Batıgün,  Funda Bostanlık, Ceyda Olguner, Onur Yaprakçı,  Ali İhsan Bozdemir, Yavuz Topoyan, Kıvanç Baran Aslan,  Eda Akkaya,  Buse Güneş, Demir Parscan, Erdoğan Karakaş, İhsan Ali Alp, Ömer Gecü ve Süleyman Yağcı’nın yer aldığı ‘Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’, eski Türk filmlerinin tadında, Ramazan ayı boyunca her akşam saat 21.00’de TRT 1’de izleyenlerinin yüzünü güldürecek ve Ramazan ayının güzelliklerini yansıtacak.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin