Oscar’ı kaybeden ünlü oyuncunun tepkisi geceye damga vurdu

95'inci Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, ödülü kaybeden ünlü oyuncu Angela Bassett'in tepkisi gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Oscar’ı kaybeden ünlü oyuncunun tepkisi geceye damga vurdu

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Akademi Ödülleri (Oscar), dün gece 95'inci kez sahiplerini buldu. Sinema dünyasında büyük öneme sahip olan etkinlik, ünlü yıldızlar arasında rekabete sahne oldu.

Gecede En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nün açıklandığı an ise gündem oldu.

Geceye damga vuran 'Everything Everywhere All at Once' filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü Jamie Lee Curtis aldı.

The Black Panther: Wakanda Forever filmiyle bu dalda aday olan 64 yaşındaki ABD'li oyuncu Angela Bassett’in ödülü kaybettiğini öğrendiği anda yüzündeki ifade ise sosyal medyada viral oldu. Son olarak Altın Küre kazanan Bassett, Oscar'ı da evine götürmeyi umuyordu ancak ödülü kaptırdığını öğrenince somurtmakla yetindi.

Diğer adaylar alkışlarla rakipleri Curtis'i kutlarken Bassett’in üzgün görünmesi kameralara yansıdı.

Ünlü oyuncunun hayranları sosyal medyaya akın ederek Angela Bassett’in Oscar alamamasından hayal kırıklığı duyduklarını ifade etti. Bazı yorumcular da Akademi'nin siyahi adayın performansını görmezden geldiğini savunarak kararı eleştirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin