Oscar adaylığı da bulunan dünyaca ünlü oyuncu bir haftadır kayıp! Hayatından endişe ediliyor

Sinema dünyasında duyanları büyük endişeye sürükleyen bir haber geldi. Kamera karşısına geçtiği ödüllü sinema filmleri ve televizyon dizileriyle tanınan ünlü oyuncu, yürüyüşe çıktığı dağlarda kayboldu. Olumsuz hava koşulları yüzünden arama kurtarma çalışmaları da sekteye uğrarken, ünlü oyuncudan 13 Ocak Cuma gününden bu yana haber alınamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Oscar adaylığı da bulunan dünyaca ünlü oyuncu bir haftadır kayıp! Hayatından endişe ediliyor

Aralarında Oscar adayı olan A Room With a Wiev (Manzaralı Oda) adlı yapımın da bulunduğu birçok filmde ve dizide kamera karşısına geçen İngiliz oyuncu Julian Sands, doğa yürüyüşüne çıktığı California'daki San Gabriel Dağları'nda kayboldu. 65 yaşındaki oyuncuyla geçtiğimiz cuma gününden itibaren iletişim kurulamadığı belirtiliyor. Julian Sands'in ailesi ve yakınları, ondan gelecek iyi haberi bekliyor.

HAVA KOŞULLARI ARAMA VE KURTARMA ÇALIŞMALARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Julian Sands'in 3 Ocak Cuma günü, karla kaplıBaldy Bowl bölgesinde doğa yürüyüşüne çıktığı ve o günden bu yana kayıp olduğu belirtildi. Oyuncunun kaybolduğu San Bernardino bölgesinin şerif sözcüsü Glaria Huerta, Sands'i bulabilmek için arama ve kurtarma çalışmaları yürütüldüğünü ancak bu konuda da hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar yaşandığını açıkladı.

Los Angeles'ın 65 kilometre kuzeydoğusunda yer alan San Gabriel Dağları'ndaki arama kurtarma çalışmaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle zaman zaman durduruluyor. Fakat yetkililerin açıklamasına göre, insansız hava araçları ve helikopterler Julian Sands'e ait izleri bulmak için çabalıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre karadan yapılacak olan çalışmalar da hava koşullarına göre yeniden planlandı.

İKİ YÜRÜYÜŞÇÜ BÖLGEDE HAYATINI KAYBETTİ

San Gabriel Dağları'nın bulunduğu bölgede son haftalarda hava koşulları hayatı olumsuz şekilde etkiliyor.Julian Sands'in kaybolduğu bölgede kısa süre önce iki yürüyüşçünün hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Yetkililer,bu bölgede doğa yürüyüşüne çıkacak olan kişilere, bunu yapmadan önce bir değil iki kez düşünmeleri ve uyarıları dikkate almaları çağrısında bulundu.

2020 YILINDAN BU YANA ABD'DE YAŞIYOR

1958 yılında İngiltere'de West Yorkshire'da dünyaya gelen Sands, The Killing Fields (Ölüm Tarlaları) Boxing Helena (Helena'yı Kurtarmak), Arachnophobia gibi filmlerle tanınıyor. Oyuncu yakın zamanlarda Smallville adlı çok izlenen yapımda kamera karşısına geçmişti. Julian Sands, 2020 yılından bu yana California'da yaşıyordu.

İlk evliliğini, 1984 ile 1987 arasında Sarah Sands ile yapan oyuncu daha sonra 1990 yılında Eugenia Citkowitz ile hayatını birleştirdi. Sands'in üç tane çocuğu bulunuyor.

'LÜTFEN DUA EDİN'

Julian Sands'in geçen cuma gününden beri kayıp olması meslektaşlarını da üzdü. Birçok sektör çalışanı sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti. Yapımcı Cassian Elwes "Geçen cuma gününden bu yana Julian'ın kayıp olduğunu biliyorum. Bu Haber yeni yıktı" diye yazdı.

Senaryo yazarı Brian Lynch de "Hayır! Julian Sands'i seviyorum. Umarım en kısa zamanda bulunur" diyerek endişesini dile getirdi.

Amerikalı oyuncu Melanie Kinnaman da "Arkadaşımız Julian Sands, çıktığı doğa yürüyüşü sonrası neredeyse bir haftadır kayıp. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Lütfen güvenli bir şekilde geri dönmesi için dua edin" diyerek sosyal medyadan seslendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin