Örümcek ısırığı ünlü şarkıcıyı öldürdü. Kızı da tedavi altında

Brezilya'da yaşayan 28 yaşındaki şarkıcı Darlyn Morais, örümcek ısırığı nedeniyle hayatını kaybetti. Üvey kızının da tedavi gördüğü belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Örümcek ısırığı ünlü şarkıcıyı öldürdü. Kızı da tedavi altında

Brezilya’da evinde bir örümcek tarafından ısırılan şarkıcı Darlyn Morais, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Örümceğin ısırdığı Morris, hayatını kaybetti. Morris’in üvey kızının da bir örümcek tarafından ısırıldığı, 18 yaşındaki gencin de tedavi gördüğü aktarıldı. Morais’in eşi Jhullyenny Lisboa, kızlarının durumun stabil olduğunu söyledi.

Örümcek ısırığı ünlü şarkıcıyı öldürdü. Kızı da tedavi altında

Lisboa, “Eşimin vücudunda ağrılar oluştu ve yüzündeki yara izinin de rengi giderek daha da koyulaştı” dedi. 28 yaşındaki Morais’in alerjik bir bünyesi olduğu ve örümcek ısırığının alerjik bir tepkimeye sebebiyet verdiği aktarıldı.

Şu anda hangi örümcek türünün Morais'i ısırdığı belli değil. Fakat Brezilya Gezgin örümceğinin olduğu tahmin ediliyor. Bu örümcen oldukça tehlikelidir.

Örümcek ısırığı ünlü şarkıcıyı öldürdü. Kızı da tedavi altında - Resim : 2

Örümceğin zehri olağanüstü ağrıya, kan basıncının artmasına, solunum hızının artmasına, bulanık görme ve kasılmalara neden olur. Uyarılmayı simüle etme konusundaki benzersiz yeteneği, erektil disfonksiyonla mücadelede potansiyel kullanımına ilişkin bilimsel çalışmalara yol açmıştır.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin