Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi nerede ve ne zaman çekildi. Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi 2019 ABD yapımı sinema filmidir. Başrollerinde Tom Holland, Samuel L. Jackson ve Zendaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Örümcek-Adam: Evden Uzakta, Örümcek Adam: Eve Dönüş'ün devam filmi olarak çekilmiştir. Peki Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi nerede ve ne zaman çekildi? Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi nerede ve ne zaman çekildi. Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Örümcek-Adam: Evden Uzakta dünya çapında ev çok gişe yapan sinema filmlerinden biridir. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki Örümcek-Adam: Evden Uzakta filmi 160 milyon dolarlık bütçe ile çekildi ve 1 milyar 131 milyon 927 dolar hasılat elde etti.

Marvel Sinematik Evreni'nin yirmi üçüncü süper kahraman film olan Örümcek-Adam: Evden Uzakta filminde 'Örümcek Adam' efsanesi devam ediyor.

Peki Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi nerede ve ne zaman çekildi? Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu ve oyuncuları.

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Örümcek-Adam: Evden Uzakta filminin çekimleri İngiltere, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve New York metropol bölgesinde gerçekleştirildi.

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi nerede ve ne zaman çekildi. Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filminde  Avengers: Endgame sonrası yaşadığı kayata adapte olmaya çalışan Peter Parker, bir yandan da özel hayatı ve süper kahraman kimliği arasında denge kurmaya çalışır. Örümcek Adam olarak yaşadığı hayattan bir süre uzaklaşmak için Avrupa'ya bir okul gezisine katılır. Ancak Örümcek Adam olmanın sorumluluklarını taşıyan Peter'ın halletmesi gereken birçok mesele vardır.

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Tom Holland - Örümcek Adam/Peter Parker

Jake Gyllenhaal - Mysterio

Zendaya - Michelle Jones

Samuel L. Jackson - Nick Fury

Cobie Smulders - Maria Hill

Jon Favreau - Happy Hogan

J. B. Smoove - Julius Dell

Jacob Batalon - Ned Leeds

Martin Starr - Roger Harrington

Marisa Tomei - May Parker

J. K. Simmons - J. Jonah Jameson

Tony Revolori - Flash

Angourie Rice - Betty Brant

Ben Mendelsohn - Talos

Sharon Blynn - Soren

ÖRÜMCEK ADAM: EVDEN UZAKTA FİLMİNİN IMDB PUANI KAÇ?

Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin IMDb puanı 10 üzerinden 7.4 olarak belirlendi.

Etiketler film sinema
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin