Oruç tutan futbolcusuna büyük saygısızlık! Nantes teknik direktörü Antoine Kombouare'den skandal karar

Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'ın teknik direktörü Antoine Kombouare oruç tutan oyuncusu Jaouen Hadjam'ı kadro dışı bıraktı. Karar sonrası Demba Ba, Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Oruç tutan futbolcusuna büyük saygısızlık! Nantes teknik direktörü Antoine Kombouare'den skandal karar

Fransa Ligue 1'in son haftasında Nantes kendi evinde Reims'i ağırlamış ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Takımın önemli isimlerinden Jaouen Hadjam'ın bu maçta forma giymeme nedeni ise herkesi çok şaşırttı.

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, Jaouen Hadjam'ın maç günü oruç tutmamasını istediğini ancak oyuncunun bu talebi reddetmesi üzerine kadro dışı kaldığını açıkladı.

Kombouare, “Hafta boyunca oruç tutan oyuncularda bir sıkıntı yok. Gerekirse onları desteklemeye hazırım. Kolay bir zaman olmadığını biliyoruz. Ama maç günü oruç tutmamalısın” ifadelerini kullandı.

DEMBA BA TEPKİ GÖSTERDİ

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Demba Ba, Antoine Kombouare'nin aldığı bu kararı sosyal medya hesabı üzerinden eleştiri.

Demba Ba, ''Ramazan ayı orucunun hala davranışsal olduğunu düşünen bazı insanların olması beni şaşırtıyor. Merak edenler için, bir kişinin kimliğinden bahsediyoruz. Basit bir soru: Birinden kimliğini oluşturan bir şeyi kenara bırakmasını istemek iyi bir şey mi?" paylaşımını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin