Ortalık karıştı: İmamlar, Diyanet, Salih Tuna ve CHP 'Kertenkele'yi tartışıyor

ATV'de yayınlanan "Kertenkele" adlı dizi ilginç bir tartışma dalgası başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ortalık karıştı: İmamlar, Diyanet, Salih Tuna ve CHP 'Kertenkele'yi tartışıyor

ATV'de yayınlanan "Kertenkele" adlı dizi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İmamlar tepki gösterdi. Diyanet bu tepkiyi cami ambargosuyla destekledi. 



Son olarak tartışmaya Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'a ve CHP'li vekil'de katıldı. Tuna,  Diyanet'i 'paralelin oyununa' gelmekle suçladı. CHP'li vekil İhsan Özkes ise RTÜK'ün diziyi kaldırmasını istedi.



Salih Tuna bugünkü yazısında "Paralel örgüt tetikçileri tarafından yalan ve maksatlı bir şekilde yapılan haberlere Diyanet'in de ortak oluyor" dedi.



Tuna'nın 'Diyanet bu İmam'a mı karşı?' başlıklı yazısı şöyle:  



Kertenkele diye bir dizi var atv'de, malumunuz. Sezon ortasında yayına girdiği halde yayınlandığı güne (Cumartesi) daha ilk bölümünde damgasını vurdu.



Kanallar arasında 'rating' bakımından kıyasıya bir yarış olduğu için diğer kanalların huysuzlaşması veya dahil oldukları networkun 'kıpraşması' gayet doğaldır.



Kertenkele'nin yayınlandığı atv'nin (ve bağlı olduğu medya grubunun) '17 Aralık darbe teşebbüsünün' akim kalmasındaki olağanüstü fonksiyonu nedeniyle 'paralelci güruh'un kara propagandaya başvurması da anlaşılır bir şeydir.



Bir de 'paralelci güruhun' malum kanalında aynı gün yayınlanan malum (köşe yazarlarını ajan ilan eden) bir dizisi de var.



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin