Ortalığı karıştıran ilana Hürriyet'ten açıklama!

Hürriyet, emlak sitesindeki ilanla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ortalığı karıştıran ilana Hürriyet'ten açıklama!



Bir vatandaş, hurriyetemlak.com isimli emlak sitesine Ak Saray'ın satılık ilanını koydu. ‘Kaçak' olduğu yönünde iddialara da konu olan saray için 1 milyar dolar bedel isteyen şahıs, ilana ‘SAHİBİNDEN AOÇ'DE 1000 ODALI LÜKS SARAY' başlığını attı. İlan internet sitesinden kısa bir bir süre sonra kaldırıldı. 



İlanın ardından Hürriyet, internet sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada ilandan 'çirkin tuzak' diye söz edildi. Hürriyet, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:



Hürriyet'e çirkin tuzak



Sosyal medya üzerinden yapılan karalamalara dün bir yenisi eklendi. Türkiye’nin en büyük emlak sitesi hurriyetemlak.com’a uygunsuz iki ilan girilip sosyal medyaya sızdırıldı. Site editörlerinin hızla fark ettiği ilanlar kısa sürede yayından kaldırıldı.



Emlak ofisleri ve bireylerin emlak ilanları girebildiği Türkiye’nin en büyük emlak platformu olan hurriyetemlak.com, dün çirkin bir saldırının hedefi oldu. Kimliği belirlenemeyen kişiler, herkesin ilan girişi yapabildiği siteye Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Anıtkabir ile ilgili mesnetsiz, yakışıksız ifadelerin yer aldığı iki ilan girdi. İlanların ekran görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı. Devamını okumak için tıklayınız.



Ak Saray'ı satılığa çıkardılar!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin