Orlando Bloom, Magnum için İstanbul'a geldi

Yüzüklerin Efendisi, Karayip Korsanları, Truva gibi Hollywood filmleriyle tanınan oyuncu Orlando Bloom İstanbul'a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Orlando Bloom, Magnum için İstanbul'a geldi

Ünlü aktör Orlando Bloom, reklam filminde rol almak için İstanbul'a geldi. Havalimanında hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren Bloom, “Geçen geldiğimde büyük keyif aldım, o yüzden yeniden geldim"dedi. 



Karayip Korsanları'nda 'Will Turner' ve Yüzüklerin Efendisi'nde 'Elf Legolas' karakterlerini canlandıran ünlü aktör Orlando Bloom, bir reklam filminde rol almak için Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla saat 16.45'te New York'tan İstanbul'a geldi. Ünlü aktörü Atatürk Havalimanı'nda hayranları karşıladı. Hayranlarınınfotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Bloom, İstanbul'da bir dondurma firmasının reklam kampanyası kapsamında dijital filminde rol alacak.Türkiye’ye daha önce de gelen ve Atatürk Havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bloom, "Yeniden gelmek harika. Geçen geldiğimde büyük keyif aldım, o yüzden yeniden geldim. Hayranlarımın burada olmasından ve beni karşılamak için hazırlık yapmasından çok mutlu oldum"diye konuştu. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin