Orkun Kökçü, Türk futbol tarihine geçecek! Arda Turan'ın yıllardır elinde bulundurduğu rekoru kırmaya hazırlanıyor

Feyenoord forması giyen ve birçok Avrupa devinin tranfser listesinde olan Orkun Kökçü, Arda Turan'ın elinde bulundurduğu ''bir Türk futbolcu için ödenen en yüksek bonservis bedeli'' rekorunu bu yaz kırabilir.

Google Haberlere Abone ol
Orkun Kökçü, Türk futbol tarihine geçecek! Arda Turan'ın yıllardır elinde bulundurduğu rekoru kırmaya hazırlanıyor

Feyenoord ve Milli Takım formasıyla bu sezon çıtayı çok yukarıya çeken Orkun Kökçü, Avrupa devlerini resmen peşine taktı.

Hollanda ekibi Feyenoord ile bu sezon 39 maçta 12 gol ve 4 asistle mücadele eden Orkun Kökçü, Fransız devi PSG'nin transfer listesine girdi.

Relevo'nun haberine göre, Fransız temsilcisinin transfer için ilk temaslara başladığı kaydedildi. Feyenoord forması altında başarılı bir grafik çizen 22 yaşındaki futbolcunun adı, PSG dışında Arsenal, Benfica, Manchester United ve bazı Premier Lig ekipleriyle de anılıyor.

ARDA TURAN'IN REKORUNU KIRABİLİR

2015 yılında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 34 milyon Euro, bonuslar eklenince de 41 milyon Euro'yu bulan değerle İspanyol devine imza atan Arda Turan'ın rekorunu kırması beklenen Orkun Kökçü'ye PSG'nin en az 40 milyon Euro'luk bir bedel ödemesi bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin