'Öpüşme stilim yüzünden diziden kovuldum'

Amerikalı oyuncu Sarah Silverman, 90'lı yıllarda rol aldığı 'Happy Days' dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. Sarah Silverman, sitcom dizisinden öpüşme stili nedeniyle kovulduğunu itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
'Öpüşme stilim yüzünden diziden kovuldum'

Amerikalı oyuncu Sarah Silverman, yıllar önce rol aldığı bir sitcom dizisinden öpüşme stili nedeniyle kovulduğunu itiraf etti. Silverman, "Daha iyisini bilmiyordum ve kimse bir şey söylemedi" diye konuştu. Ünlü oyuncu Sarah Silverman, 90'lı yıllarda rol aldığı 'Happy Days' dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu.

The Hollywood Reporter'a konuşan Silverman, "15 yaşında görünüyordum, New York'ta yaşayan bir anne, eş ve mimarı canlandırıyordum. Her seferinde tamamen ağzım açık, dil öpücüğü yaptım. Daha iyisini bilmiyordum ve kimse bir şey söylemedi" dedi. 50 yaşındaki oyuncu, kafasının karışıklığının diziye atıfta bulunmasından kaynaklandığını belirtti. Sarah Silverman, ayrıca ekibin de bu konuda zorlandığını söyledi.

Habertürk'ün haberine göre Sarah Silverman, "Dizinin yapımcıları beni kovmanın, öpüşme stilimi düzeltmeye çalışmaktan daha kolay olduğunu düşünmüş olmalı" ifadesini kullandı. O dönem Silverman'ın yerine Julie Warner getirilmişti. Sitcom yayından kaldırılmadan önce sadece altı bölüm sürmüştü.

 

Etiketler oyuncu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin