Öpüşme anlarını paylaştı! Reşit Bozdağ, eski sevgilisi Melis Buse Betkayan ile öpüştükleri videoyu paylaştı, takipçilerinden tepki topladı

Kısmetse Olur programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, bir süre önce evli TikTok fenomeni Reşit Bozdağ ile ilişkisini noktalamıştı. Sık sık tartışan ikiliden Bozdağ, önce eski yarışmacının kendisine verdiği sırrı açıkladı ardından da öpüşme anlarını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Öpüşme anlarını paylaştı! Reşit Bozdağ, eski sevgilisi Melis Buse Betkayan ile öpüştükleri videoyu paylaştı, takipçilerinden tepki topladı

Kısmetse Olur isimli yarışma programıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz haftalarda kendisini darbettiği için şikayetçi olduğu evli sevgilisi Raşit Bozdağ ile saatler sonra barışmıştı. Olaydan sonra bir dargın bir barışık ilişkilerini devam ettiren çift ilişkilerini noktalamıştı. Bozdağ, Betkayan ile öpüşme anlarını paylaştı.

ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Betkayan, birkaç hafta önce kulağının kanadığı bir fotoğrafı yayımlayarak sevgilisi Raşit Bozdağ'dan şiddet gördüğünü ve bu olayla alakalı yasal yollara başvurduğunu söylemişti. Betkayan, olaydan saatler sonra sevgilisiyle barışmıştı. Ardından Bozdağ da Beykayan'ın kendisini darbettiği anları yayımlamıştı. 

Daha sonra yollarını ayıran ikiliden Bozdağ, intikam almak için eski sevgilisinin kendisine verdiği tecavüz sırrını paylaşmıştı.

ÖPÜŞME ANINI PAYLAŞTI

Reşit Bozdağ, bununla da kalmayarak Melis Buse Betkayan, ile olan öpüşme videolarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Reşit Bozdağ'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu ve büyük tepki topladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin