Operasyon düzenlenen Kaynak Holding'ten ilk açıklama

Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen Kaynak Holding'e operasyon düzenlendi. Holding operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Operasyon düzenlenen Kaynak Holding'ten ilk açıklama

Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen ve Kaynak Holding, kendilerine polis ekiplerinin operasyon düzenlediğini ve şirket avukatlarının mahkeme kararını incelediklerini açıkladı.



Kaynak Holding, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturmasıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.



Kaynak Holding Kurumsal İletişim'den yapılan açıklama şöyle: "Şirketler grubumuza bugün saat 14:00 sularında bir polis baskını gerçekleştirilmiştir.  Mesnetsiz iddialar ve hayali tanıklar marifetiyle iki yılı aşkın süredir Kaynak Holding baskı altında tutulmaya çalışılmaktadır. Bu kapsamda ilk olarak holding merkezimizde 26 Mart 2014 tarihinde aramalı denetim gerçekleştirilerek gerekli görülen bütün belge, bilgi ve bilgisayar imajlarına el konulmuştur. Hatta denetlemeler son beş yılı kapsayacak şekilde genişletilmiştir. Bu detaylı incelemelerden alnının akıyla çıkan Kaynak Holding bir kez daha benzer şekilde yıpratılmaya çalışılmaktadır." denildi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ



Operasyon düzenlenen Kaynak Holding'ten ilk açıklama


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin