Onur Ünlü’nün filmine yer yok!

Onur Ünlü'nün oynadığı Sen Aydınlatırsın Geceyi filminin biletleri çıkar çıkmaz tükendi.

Google Haberlere Abone ol
Onur Ünlü’nün filmine yer yok!

Onur Ünlü’nün vizyona sokmayıp bağımsız grupların organizasyonlarıyla Türkiye’yi dolaşan filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi’nin İstanbul’daki gösterimi 23 Nisan Salı akşamı Semaver Kumpanya’da yapılıyor. Biletix tarafından satışa çıkan biletler, çıkar çıkmaz tükendi.



Senaryosu ve yönetmenliği Onur Ünlü’ye ait olan filmin ilk gösterimi İstanbul Film Festivali’nde yapılmıştı. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma En İyi Film, FIBRESCI, En İyi Kurgu ve En İyi Senaryo ödüllerini alan filme İstanbullu seyircilerin ilgisi büyük oldu 23 Nisan, 2 Mayıs ve 9 Mayıs’ta Semaver Kumpanya’da yapılacak gösterimin biletleri çıkar çıkmaz tükendi.



2 Mayıs ve 9 Mayıs için 20.30 gösterimlerinin biletlerinin tükenmesinin ardından ikinci gösterimler açıldı. Ancak 17.00 deki bu gösterimlerin de biletleri hızlıca tükendi. Dolu salonlara sinema gösterimi keyfini yaşayan oyuncular seansların ardından izleyicilerle yapılan söyleşilere katılıyorlar.



Üniversitelerde ve bağımsız grupların organizasyonları ile seyircisine ulaşan film 26 Nisan’da Yıldız Üniversitesi’nde, 27 Nisan’da Bilkent Üniversitesi’nde, 9 Mayıs’ta Anadolu Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.  Önümüzdeki günlerde diğer şehirler ve üniversitelerde gösterimler devam edecek.



Siyah beyaz bir film olan Sen Aydınlatırsın Geceyi bir takım olağanüstü özellikleri olan kasabalıların olağan sıkıntıları, endişeleri ve dertlerini anlatıyor.



Filmin başlıca rollerinde Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Ercan Kesal, Ezgi Mola, Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Derya Alabora, Ayşenil Şamlıoğlu, Cengiz Bozkurt,Kaan Yılmaz ve Tansu Biçer yer alıyor.



Onur Ünlü yeni filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi’yi, izleyiciye alternatif bir şekilde ulaştıracak. Dağıtımcı tekelini bambaşka bir yöntemle kıracak olan Ünlü,  filmi şehir şehir üniversite üniversite dolaştırarak  izleyicinin ayağına götürecek.  Film bir kumpanya ruhuyla her ilde bağımsız grupların organize ettiği gösterimlerle seyirciye ulaşacak


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin