Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler

Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında jüri ve sinemaseverlerin karşısına çıktı. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Onur Ünlü filma hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler

Yapımcılığını Depo Film ve Paradox Film’in üstlendiği Bomboş filminin başrollerini Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen paylaşıyor. Hazar Ergüçlü’nün de konuk olarak yer aldığı film, 59. Antalya Film Festivali'nde seyirciyle buluştu.

Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler

Kıbrıs’ta geçen cinayet komedisi türündeki filmde, 40'lı yaşlarındaki Günel'in hayatta keyifle yaptığı tek şey hareketsiz nesnelerin fotoğrafını çekmektir. Bir gün şirketi onu Kıbrıs'ta lüks bir tatile gönderir. Orada sevimli ama bir yandan da karanlık yanları olan bir adamla karşılaşır.

Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler - Resim : 2

“Hak etmeyeceğin şey ile çok uğraşmayacaksın!”

Gösterime yoğun ilginin gösterildiği filmin ardından Bomboş film ekibi, basın ve seyircilerin sorularını yanıtladı. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Onur Ünlü, Bomboş’la ilgili olarak “Hak ettiğinden fazlasını isteyen bir adamın hikayesi. Günel karakteri, hak etmediği bir işe girişti, risk aldı, sonra da göreceğini gördü. Kara komedilerde karakterler altından kalmayacağı yüklere girerler ve başlarına sürüsüyle sorun gelir. Her zaman hak ettiğimizden fazlasını hak ettiğimizi düşünürüz. Yeterince çalışmadan, emek vermeden isteriz bunu. Hak etmeyeceğin şey ile çok uğraşmayacaksın” dedi.

Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler - Resim : 3

Filmin oyuncuları Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen, “Senaryoyu okuduk ve üzerine tekrar konuşmadan sete çıktık, oynadık. Çok güzel vakit geçirdik” derken, filmin aynı zamanda yapımcılarından olan ve konuk oyuncu olarak filmde yer alan Hazar Ergüçlü de,“Film yapma sürecinin her kısmını seviyorum. Farklı ve heyecanlı hikayelerin bir parçası olmak ve gerçekleşmesine katkı sağlamak için yapımcılığa başladım’’ dedi. Filmin diğer yapımcısı Ender Sevim ise, ‘‘Senaryoyu ilk okuduğumda heyecanlandım. Hem Onur’la çalışacak olmak hem de böyle değerli oyuncuların yer aldığı bu projede yer almak için tüm ekibimle destek olmaya karar verdim’’ sözleriyle heyecanını paylaştı.

Onur Ünlü’nün 'Bomboş' filmi Altın Portakal'da prömiyerini yaptı. Onur Ünlü'den film için flaş değerlendirmeler - Resim : 4

Bomboş’un festival yolculuğu Antalya Film Festivali’nden sonra da diğer yurt içi ve yurt dışı festivallerde devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin