Onur Ünlü'den tepki çeken paylaşım!

Hazar Ergüçlü'ye davranışı tartışma yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Onur Ünlü'den tepki çeken paylaşım!

Onur Ünlü, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi oyuncu Hazar Ergüçlü ile sosyal medya hesabından paylaştığı 10 saniyelik video ile gündeme oturdu. Ünlü'nün Hazar Ergüçlü'ye davranışı hayranları tarafından tepki çekti.



Onur Ünlü’nün sosyal medya hesabından paylaştığı video, Hazar Ergüçlü hakkında farklı yorumlara sebebiyet verdi. Bir kafede otururlarken videolarını çektirten Onur Ünlü, bu esnalarda Hazar Ergüçlü’yü kendisine doğru zorla çekerken görüntüleniyor. Ergüçlü’nün mutsuzluğu, sanki zorla Onur Ünlü'nün yanındaymışçasına tavırları ve suratındaki bitkinliği takipçilerinin gözünden kaçmadı.





Hazar Ergüçlü'ye tavrı tartışma yarattı!



Onur Ünlü'nün tavırları, konuşma tarzı ve Hazar'a davranış biçimi hakkında sosyal medyada kötü yorum almasına sebep oldu. Hatta Hazar Ergüçlü'nün, yönetmenin yanında zorla tutulduğuna dair iddialar ortaya atıldı.



'Hazar'ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor'



Yönetmen Onur Ünlü'nün Instagram hesabından paylaştığı videoda, oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye talimatlar vererek sağa sola bakmasını istedi.



Hazar Ergüçlü'nün talimatlar verildiği sırada mutsuz hali takipçilerinin gözünden kaçmadı.



Videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Onur Ünlü'nün bir takipçisi paylaşıma, "Hazar sanki Onur Ünlü'nün yanında zorla duruyormuş gibi bakıyor." yorumunu yaptı.



Başka bir takipçisi ise, "Hazar'ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor." yorumunu yazdı.



Onur Ünlü'den tepki çeken paylaşım!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin