Onur Ünlü: Recep İvedik'in gömülmesinin sebebini anlamıyorum

Yönetmen Onur Ünlü, yaklaşık 3-4 yıl önce yaptığı bir söyleşinin "Recep İvedik" ile ilgili kısmı nedeniyle gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Onur Ünlü: Recep İvedik'in gömülmesinin sebebini anlamıyorum

Sen Aydınlatırsın Geceyi, İtirazım Var ve daha pek çok yapımla bilinen Onur Ünlü, 3-4 yıl kadar önce sinema öğrencileriyle yaptığı söyleşide "Recep İvedik'in gömülmesinin sebebini anlamıyorum, insanlar neye dayanarak gömüyorlar?" şeklinde açıklamalarda bulundu.



"Ah Muhsin Ünlü" mahlasıyla şiirler yayımlayan, Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yapan Onur Ünlü'nün Recep İvedik ile ilgili söylediği sözler şu şekilde:



“Recep İvedik’i herkes gömüyor. Recep İvedik’in gömülmesinin sebebini anlamıyorum, insanlar neye dayanarak gömüyorlar. Hangi yüksek mevkilerle Recep İvedik’i gömüyorlar. Recep İvedik ile ilgili ileri geri konuşanlar insanlar hangi yüce mizah duygusuna sahipler? Boş konuşuyorlar, ben gömebilirim. Çünkü teorik olarak yaptığı şeyin saçmalığıyla ilgili fikrim var. Recep İvedik acayip yalnız bir karakterdir, dünyadaki en yalnız adamlardan biridir. O yalnızlık Recep İvedik’i tuhaf bir yaratığa dönüştürmüştür. Karakterin çıkış noktasındaki yalnızlık, öldürücü bir yalnızlıktır.”



Ünlü yönetmen bu yorumlarıyla tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada pek çok kişi konu hakkında paylaşım yaptı. İlerleyen saatlerde Instagram hesabından açıklama yapan Onur Ünlü, sosyal medyadan bir yorum paylaştı ve "budur" dedi...



Onur Ünlü: Recep İvedik'in gömülmesinin sebebini anlamıyorum



"Bu yorumu yapan kardeşim, her kimsen Allah senden razı olsun. Söylemek istediğim tam olarak budur. Kemal Sunal kısmı dahil. Kemal Sunal'la ilgili fikirlerime çoğu zaman ben de katılmıyorum. Bu arada üç-dört sene önce birkaç sinema öğrencisinin ödevlerine destek olsun diye onlarla 'sinemada mizah' üzerine yaptığım yaklaşık k 1.5 saatlik sohbetin içinden alınmış 1.5 dakikalık bir parça bu. Memleket bu kadar mı gündemsiz kaldı da bana sardınız arkadaş? Hadi herkes işine baksın..."



Onur Ünlü: Recep İvedik'in gömülmesinin sebebini anlamıyorum - Resim : 2



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin