Onur Haftası'na Çikolata Bebekler filmiyle kutlama

Pera Film, koronavirüs önlemleri kapsamında film programlarını çevirimiçi olarak sunmaya devam ediyor. Çikolata Bebekler 26 Haziran günü, Onur Haftası kapsamında sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
Onur Haftası'na Çikolata Bebekler filmiyle kutlama

Pera Müzesi Film Programları, Onur Haftası’nı Çikolata Bebekler filminin çevrimiçi gösterimiyle kutluyor. Stephen Winter’ın yönetmenliğini yaptığı film göz alıcı, canlı bir siyasi hiciv. Çikolata Bebekler, 26 Temmuz'a kadar Pera Müzesi'nin web sitesi üzerinden izlenebiliyor.

Pera Film, koronavirüs önlemleri kapsamında film programlarını çevirimiçi olarak sunmaya devam ediyor. 26 Haziran günü, Onur Haftası kapsamında sunulacak olan Çikolata Bebekler aynı anda hem fantezi, hem trajedi, hem de komedi türleri arasında yer almayı başaran, ödüllü bir film. AIDS öykülerini konu alan birçok filmin tersine, eşcinsel beyaz erkeklerin çevresinde dolanmayı ve karakterlerine “kurban” damgası vurmayı reddediyor. Anlattığı kaotik hikâyeye ve göz alıcı drag queen’lerine uygun bir şekilde capcanlı ve coşku dolu bir tarza sahip olan Çikolata Bebekler 1997 yılındaki ilk gösteriminden bu yana izleyicileri güldürmeyi ve düşündürmeyi başarıyor.

Çikolata Bebekler 26 Haziran – 26 Temmuz tarihleri arasında Pera Müzesi wb sitesinden çevirimiçi olarak izlenebiliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin