Onur Akın eşiyle kamera karşısına geçti "kaçacak yerim yok, kalbinden başka” dedi

Özgün müziğin efsane ismi Onur Akın, yeni şarkısı ‘Kalbinden Başka’nın klibi için eşi Gülşah Singar Akın ile kamera karşısına geçti. Marmaris’in eşsiz doğa manzaraları eşliğinde çekilen klip için Onur Akın, “Marmaris’in güzelliğini bir kez daha bir aşk hikâyesiyle göstermek istedik. Orman yangınlarının yaralarını sarmanın tek yolu bu beldelerimizi ziyaret etmek, tatillerimizi buralarda geçirmek” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Onur Akın eşiyle kamera karşısına geçti "kaçacak yerim yok, kalbinden başka” dedi

Bugüne kadar ‘Seviyorum Seni’, ‘Gaybana Geceler’, ‘Bekle Bizi İstanbul’, ‘Yağmur Yüreklim’, ‘Asi ve Mavi’, ‘Bana Bir Gül Ver’, ‘Geceyi Sana Yazdım’ ve ‘Ey Hayat’ gibi dillerden düşmeyen 400’ün üzerinde besteye imza atan özgün müziğin önemli sanatçılarından Onur Akın, sessizliğini bozdu. Kısa süre önce birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdıkları Gülşah Singar Akın ile kamera karşısına geçti ve yeni şarkısı ‘Kalbinden Başka’yı seslendirdi.

Onur Akın eşiyle kamera karşısına geçti "kaçacak yerim yok, kalbinden başka” dedi

Onur Akın: “Orman yangınlarındaki yaralarımızı birlikte saracağız”

Marmaris’in eşsiz doğa manzaralarında çekilen klip, Tüm dijital platformlardan yayınlanarak müzikseverler ile buluştu. Son yaşadığımız orman yangınları felaketinde ülkemizin cennet köşeleri olan tatil beldelerimizin adeta ciğerlerinin söküldüğünü belirten Akın, “Bu yarayı sarmanın tek yolu beldelerimizi ziyaret etmek, tatillerimizi oralarda yaparak tekrar eski günlere kavuşmasını sağlamaktır. Marmaris ve diğer beldelerimizin güzellikleri saymakla bitmez. Bunu bir kez daha bir aşk hikâyesiyle göstermek istedik. Tıpkı Bodrum, Fethiye, Köyceğiz ve Manavgat gibi… Bize bu süreçte her türlü katkıyı ve desteği sunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Onur Akın eşiyle kamera karşısına geçti "kaçacak yerim yok, kalbinden başka” dedi - Resim : 2

Gülşah Singar Akın: “Gözlerime aşkla bakarak besteledi”

Eşi Onur Akın’ın pandemi döneminde “Senin için bir şarkı yapacağım” dediğini ve çok heyecanlandığını anlatan Gülşah Singar Akın da “Her notasına şahit olduğum bir süreç oldu. Her kelimesini gözlerime aşkla bakarak besteledi. Bunun için eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana ‘Bu şarkı senin şarkın, klibinde de senin oynamanı istiyorum’ dediğinde tereddütte kaldım ama sonra hem yangınlardan dolayı büyük kayıplar yaşayan beldelerimize bir katkıda bulunacağımızı düşünerek hem de bize bir anı olması için kabul ettim. İyi ki kabul etmişim. İzledikçe çok mutlu oluyorum” sözleriyle duygularını anlattı. Akın da eşinin şarkıyı gerçekten hissederek yaptığı lirik dansın enerjisinin tüm şarkıya yansıdığını belirterek, “Şahane bir performans sergiledi. Ben, yönetmenimiz ve tüm ekip hayran kaldık” ifadelerini kullandı.  

 

Etiketler onur akın marmaris
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin