Online reklam sektöründe üst düzey görevlendirme

RTB House Türkiye'de büyümeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Online reklam sektöründe üst düzey görevlendirme

Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre sunduğu çözümleriyle online reklamcılıkta uzmanlaşan teknoloji şirketi RTB House, yeni ülke müdürü Okay Tuğ ile birlikte Türkiye’deki gelişimini hızlandırmayı hedeflediğini açıkladı.



Son olarak uluslararası performans pazarlama ajansı Ligatus’ta satış direktörü olarak görev yapan Okay Tuğ, artık RTB House için çalışmalarını sürdürecek. RTB House’un Türkiye’deki gelişimine öncülük edecek olan Tuğ, konuyla ilgili şunları söyledi:



Online reklam sektöründe üst düzey görevlendirme“Hiç şüphesiz RTB, hem dünyada hem de Türkiye’de online reklamcılığın geleceği olarak görülüyor. Bu sebeple RTB House gibi gerçek zamanlı olarak reklam satın alınması için kendi teknolojisini üreten ve ekosistem içerisindeki üreticilere yeni fırsatlar yaratan bir şirketin parçası olduğum için çok mutluyum. Reklamcılık alanındaki deneyimim ile online mağazalar ve üreticilerin yanı sıra yayıncıların ellerindeki bilgileri, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda daha etkin reklam aktivitelerine dönüştürmelerine olanak tanıyacağımızı umuyorum.”



“Bölgedeki konumumuzu güçlendireceğiz”



RTB House COO’su Daniel Surmacz ise Okay Tuğ’un ekibe katılması ve Türkiye’deki büyüme hakkında şu şekilde konuştu:



“Yerel iş ihtiyaçlarını anlayan ve analiz edebilen tecrübeli yöneticiler olmadan bölgedeki dinamik gelişimi sağlamamızın mümkün olmayacağını biliyorduk. Bu sebeple Rusya ve Çek Cumhuriyeti’nden sonra Türkiye’deki yapımızı da güçlendirmek üzere bir ülke müdürü atadık. Okay’ın hem yerel hem de uluslararası şirketlerde edindiği tecrübesinin, gerek Türk reklamcılarla yakın işbirliği sağlayacağına gerekse bölgedeki konumumuzu kuvvetlendireceğine inancımız tam.”



Dünya çapında 33 piyasada faaliyet gösteren RTB House, müşterilerine sunmak üzere ayda 3.5 milyar reklam görüntülemesi satın alıyor. Türkiye’de 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren şirket, Boyner.com.tr, Bilio.com, Cimri.com, Emlakjet.com, Kliksa.com, Tasit.com ve Vitringez.com gibi önemli markalarla çalışıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin