One Love Festival'den renkli görüntüler

Türkiye'nin en uzun soluklu şehir festivali "One Love Festival 14" ile festivalciler unutulmaz bir haftasonu yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
One Love Festival'den renkli görüntüler



13-14 Haziran tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşen festivale dünyanın en çok konuşulan müzisyenlerinin de yer aldığı 35 sanatçı, 50 saat süren müzik performansı ile unutulmaz 2 güne imza attı.



Lifepark'ta doğa ile iç içe bir ortamda gerçekleşen festivale, Türkiye’den ve yurtdışından 23 bin kişilik bir katılım gerçekleşti.



EĞLENCE ANA SAHNEYLE KISITLI KALMADI



Love, Union ve Into The Woods isimli 3 farklı sahnede iki gün boyunca gerçekleşen performanslar Festivalin ilk günü Kim Ki O, Sattas, Metronomy, James Blake ve Hot Chip ile katılımcıları coşturdu. Aynı gün Adamlar, The Away Days, Biz, Fink, Everything Everything ve Sapan Union sahnesinde katılımcıları büyülemeyi başardı.



Festivalin son gününde festivalin en dikkat çekici isimlerinden Tom Odell sahne aldı. Performansı ile hayranlarını büyülemeyi başardı. Daft Punk ile olan çalışmasıyla son dönemde göze çarpan Julian Casablancas + The Voidz sahnesinde yoğun ilgi ve beğeni ile konserini tamamladı.



Ceylan Ertem, 123, Norrda, Jose Gonzales, Little Dragon, Slow Hands ve Austra’nın da aralarında bulunduğu 16 sanatçı 3 ayrı sahnede gerçekleştiriği performanslarla büyük ses getirdi.



"One Love Festival 14" bu yıl da müziksevelere doğayla iç içe, eğlence ve müzik dolu bir haftasonu geçirtti. (DHA)



"One Love Festival'den renkli görüntüler " Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin