Önce Aydın Boysan ardından sosyal medya seslendi: Ey Erdoğan

Twitter, 'Ey Erdoğan' etiketiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Önce Aydın Boysan ardından sosyal medya seslendi: Ey Erdoğan

Mimar ve gazeteci Aydın Boysan, Cumhuriyet gazetesinden Ceren Çıplak'ın sorularını yanıtladı.



Röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Ey Erdoğan! Nefret etmek sevmekten kolaydır. Kendinizi hangi konuda olursa olsun ona yaklaşmaktan koparacak olan nefret duygularından mutlaka kaçınınız. Bunun yolu da sevmeseniz bile kolaylıkla nefret etme hafifliğinden uzaklaşarak olur. Ey Erdoğan! Halkı aydınlatacak çabalara çırpınarak girmezseniz sonuçları sizin gelecek kuşaklarınızı kafasızlığa sürüklemenize neden olur" diye seslenen Boysan sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.



Boysan'ın 'Ey Erdoğan' sözü Twitter'da TT listesine yükselirken, kullanıcılar Erdoğan'a 'Ey Erdoğan yargılanacaksın' gibi mesajlar yazdı.



İşte, o röportaj:



Ey Erdoğan, nefret etmek sevmekten kolay



Aydın Boysan’ın şahane manzaralı bir balkonu olan evine konuk olduk. Boysan, o balkondan siyasilere balkon konuşması yapmaktan geri kalmadı.



O güzel atlara binip gidenlere katıldı Fikret Otyam da... Yakın dostu Yaşar Kemal ile buluştu bilmediğimiz bir diyarda. Biz de bu diyardaki dostlarından kültür insanı, rakının kitabını yazan Aydın Boysan’la buluştuk. Şahane manzaralı bir balkonu olan evine konuk olduk. Fotoğrafları çekilirken “İlk fotoğraf makinem sünnet hediyemdi. O günden beri fotoğraf çekerim” deyince sohbet fotoğraftan başladı...



- Bugün fotoğraf çekmeye çıksak mesela bir konu bulup neyi çekmek istersiniz?



Önce güzel kadınları çekerim, çünkü güzel kadınların dünyanın gidişatını etkiler, dünyanın gidişatında doğru yolu gösteren etkileri var.



- Nasıl? Çirkin kadın yanlış yol mudur?



Her şeyin ters tarafı doğru değildir.



- Güzel kadın kimdir?



Güzellik, çirkinlik kadının ruhuna bağlı, ama dünyaya güzel kadınların etkisi büyük, ancak hanımları sadece göz ile değerlendirecek güzellik değerlendirmelerinden kaçınmalı.



Röportajın devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin