Önce ailesini sonra kendini öldürmüştü. Cenazesini kimse almadı

Geçtiğimiz günlerde Adana'da meydana gelen olayda, ailesini katlettikten sonra intihar eden şahsın cenazesini kimse almadı.

Google Haberlere Abone ol
Önce ailesini sonra kendini öldürmüştü. Cenazesini kimse almadı

Korkunç olay 29 Ağustos'ta saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu söylenen Burak Yalçınkaya ailesiyle kavga etti.

Çıkan tartışmada annesi Hacer Yalçınkaya (62) ile aile yemeği için evlerine gelen ağabeyi Hüseyin (37), yengesi Esra (34) ve yeğenleri Elif (9) ile Yağmur Yalçınkaya'ya (6) tabancayla ateş etti.

Yemeğe çağırdığı ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürdü. Ardından annesi, yengesi ve bir yeğenini yaraladı.

Önce ailesini sonra kendini öldürmüştü. Cenazesini kimse almadı

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Hüseyin Yalçınkaya hayatını kaybederken, yaralı diğer aile fertleri çeşitli hastanelere sevk edildi. Yağmur Yalçınkaya 30 Ağustos akşamı, Burak Yalçınkaya ise 31 Ağustos gecesi öldü. Diğer yaralıların ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

SİLAHI BAŞINA DAYADI VE İNTİHAR ETTİ

Burak Yalçınkaya ailesiyle kavga ettikten sonra silahı bu kez kendi başına doğrulttu ve intihar etti. Otopsi işlemleri tamamlanan Yalçınkaya'nın cenazesini kimse teslim almadı.

Önce ailesini sonra kendini öldürmüştü. Cenazesini kimse almadı - Resim : 2

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Şahıs yasal süre dolduktan sonra kimsesizler mezarlığına defnedilecek.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin