Önce Ahmet Çalık ardından Ahmet Eyüp Türkaslan... İrfan Buz kaybettiği iki futbolcusu hakkında duygusal açıklamalarda bulundu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası, tüm Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Enkaz altında kalarak can veren Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eski teknik direktörü İrfan Buz, hayatını kaybeden file bekçisi hakkında konuşurken, Ahmet Çalık detayı yürekleri dağladı.

Google Haberlere Abone ol
Önce Ahmet Çalık ardından Ahmet Eyüp Türkaslan... İrfan Buz kaybettiği iki futbolcusu hakkında duygusal açıklamalarda bulundu

Hem Osmanlıspor'da hem de Yeni Malatyaspor'da, Malatya'daki yıkıcı depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan'la beraber çalışan teknik direktör İrfan Buz, duygusal açıklamalarda bulundu.

Buz, 28 yaşındaki kalecinin iyi bir rol model olduğunu söylerken, ''Yakınen tanıdığımız arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olunca daha da üzülüyor insan. Geçen yıl kaybettiğimiz Ahmet Çalık da Gençlerbirliği'ndeyken benim oyuncumdu. Acıları art arda yaşıyorum. O da melek gibi insandı. Ahmet Eyüp de çok gençti daha 28 yaşındaydı. Ama bazıları genç yaşta da rol model olabiliyordu. Çok çalışkan, mütevazı bir insandı, çekingen ve sakin bir çocuktu. Annesi ve babası çok güze yetiştirmiş kendisini. Allah, onlara sabırlar versin" dedi.

Kulüp içinde herkesle arasının iyi olduğunu belirttiği Ahmet Eyüp için sözlerine devam eden Buz, "Oynamadığında küsmeyen, daha çok çalışan, oynadığında da elinden gelen her şeyi veren bir takım sporcusuydu. Altyapı oyuncularıyla da arası çok iyiydi. Herkesle çok iyiydi Ahmet... Gençlere ağabeylik yapardı, takıma liderlik ederdi, ağabeylerin de çok iyi bir kardeşiydi. Her zaman yanınızda olmasını isteyeceğiniz bir insandı. Kulüple, Yılmaz hocayla görüştüm. Onlar da çok üzgün, çok şükür sağlık olarak iyiler. Rize maçından sonra izine çıkmışlardı, bir tek şehirde Ahmet Eyüp kalmış. Maalesef kaybettik, Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Fanatik

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin