Onayı aldı, 3. sezonuyla ekrana gelecek

Starz televizyonu CEO'su Chris Albrecht bugün 'Da Vinci's Demons'ın 3. sezon onayını aldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Onayı aldı, 3. sezonuyla ekrana gelecek

David S. Goyer tarafından yaratılan ve üretilen tarihi fantastik dizi 'Da Vinci's Demons', dünyanın en büyük dâhilerinden Leonardo da Vinci'nin Floransa'da Rönesans dönemindeki söylenmemiş hikayesini konu alıyor. 



John Shiban 'Da Vinci’s Demons'ın 3.sezonunda yönetmen olarak kadroya katılıyor. Dizinin yaratıcısı David S. Goyer ise yapımcı olarak görevine devam edecek.



Starz Genel Müdürü Carmi Zlotnik "John Shiban'ın yönetmen olarak katıldığı Da Vinci's Demons 3.sezonunda Leonardo da Vinci'nin maceralarına devam etmekten dolayı oldukça heyecanlıyız. David S. Goyer’ın Vinci'nin yolculuğuna kattığı vizyon izleyicileri daha anlatılacak çok şey olan Da Vinci’s Demons dünyasının derinliklerine doğru götürecek" dedi.



Yazarlarından oyuncularından yönetmen kadrosuna kadar Leonardo da Vinci'nin bu büyüleyici yolculuğunda görev alan herkes ile gurur duyduğunu belirten Goyer sözlerine şöyle devam etti: "Uzun bir süredir John'un işlerinin büyük bir hayranıyım ve onun diziye katacağı değer için oldukça heyecanlıyım."



John Shiban ise "Da Vinci's Demons'ın arkasında yer alan harika yaratıcı ekibin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum, içinde oynayabileceğimiz harika bir oyun alanı verildi bize – Leonardo da Vinci’nin söylenmemiş hikayesine dalmayı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.



25 yaşında geleceği şekillendirmeye ve özgür kılmaya çalışan ve insanüstü zekaya sahip olan Leonardo, tarihi yalnızca gerçekleri örtbas etmek için kullananlara karşı, silah olarak sadece zekasını kullandığı bir savaş başlatıyor. Tek başına mücadele verdiği bu savaşta aklını yitirmenin sınırlarına yaklaşırken gerçek ve yalan, geçmiş ve gelecek gibi olgular arasındaki çelişkileri çözmeye uğraşıyor.  



Türkiye'de Amerika yayınından sadece 1 gün sonra FX kanalında yayınlanan dizide Tom Riley ve Laura Haddock başrollerde yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin