Olgun Şimşek hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor

Son olarak atv'nin sezon başında sürpriz bir kararla final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde rol alan ve büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Olgun Şimşek, ekranlara dönüyor. İşte, Olgun Şimşek'in yer alacağı o iddialı dizi ve detayları...

Google Haberlere Abone ol
Olgun Şimşek hangi iddialı diziyle ekrana dönüyor

Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’un başrolünü oynayacağı Süslü Korkuluk dizisine Olgun Şimşek dahil oldu. Şimşek dizide Çağatay Ulusoy'un babasını canlandıracak.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’un başrolünü oynayacağı Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri yakında başlıyor. tv8’de ekrana gelecek olan diziyi Cem Karcı yönetecek. OGM Pictures imzalı dizide Çağatay Ulusoy gelinlik diktiği genç kıza aşık olacak olan ünlü bir terziye hayat verecek.
Hazırlıkları tüm hızıyla süren dizide terzinin çocuk zekasına sahip babası rolü için Olgun Şimşek’le görüşülüyordu. Son gelen haberlere göre taraflar el sıkıştı.

Ulusoy hikâyede dedesi ölünce hep utandığı babasını İstanbul’a getiriyor. Babasına bir bakıcı tutuluyor. Süslü Korkuluk’un kötü adamı Dimitri için Fatih Artman ve Salih Bademci’yle görüşmeler sürüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin