Olaylı Göztepe-Altay derbisine ait yeni görüntüler! Sis ve işaret fişeğini stadyuma ambulans şoförleri soktu

Göztepe-Altay derbisi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan’a korner direği ile saldırdı. Olaylarla ilgili 21 kişi gözaltına alındı. Kaleci Özenç'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken işaret fişeği ve sisin stadyuma sokulmasına dair görüntüler de ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı Göztepe-Altay derbisine ait yeni görüntüler! Sis ve işaret fişeğini stadyuma ambulans şoförleri soktu

Göztepe-Altay derbisinde yaşanan olaylarla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Altay tribününden Göztepe taraftarının bulunduğu bölüme işaret fişeği atılırken bir taraftar yüzünden feci şekilde yaralanıp ameliyata alınmıştı. 

Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e köşe gönderiyle vuran taraftarı da gözaltına aldı. Olayın ardından statta yapılan kamera tespit çalışmalarından, misafir takım tribününde sis diye tabir edilen yanıcı maddelerin yakıldığının belirlendiği ve sisin yoğun olduğu yerdeki taraftarların tespit edilerek gözaltına alındığı aktarıldı.

Olaylı Göztepe-Altay derbisine ait yeni görüntüler! Sis ve işaret fişeğini stadyuma ambulans şoförleri soktu

YABANCI MADDELERİ SOKAN AMBULANS ŞOFÖRÜ!

Yapılan soruşturma neticesinde, sis ve işaret fişeğini, statta görevli özel ambulans şirketi şoförlerinin stat tuvaletine bıraktığı ve oradan taraftara dağıtım yapıldığının anlaşıldığı belirtildi. Kamera tespit çalışmalarında da ambulans şoförlerinin, 16.34'te iki sırt çantasıyla misafir tribününün bulunduğu tuvaletlere girdiği ve akabinde yoğun telefon görüşmeleri yaptıkları aktarıldı.

Stada fişekleri sokan ambulans şoförünün olaylar sırasındaki fotoğrafları da ortaya çıktı.

Taraftarın hayali tehlikesi bulunmazken tribünlerde ve stat dışında yaşananlarla ilgili detaylar netleşti. Sis ve işaret fişeğinin stada nasıl sokulduğu tartışma konusu olurken yeni görüntüler ortaya çıktı.

AMBULANSIN ARANMAMASI İŞLERİNE GELDİ

Görüntülerde organizasyonun maçtan bir gün önce ambulans görevlileri vasıtasıyla yapıldığı anlaşılıyor. TRT Haber'in ulaştığı görüntülere göre; Ambulansın aranmamasından şahıslar, bu durumdan yararlanarak fişekler içeri sokuyor.

Aranmadan stada giren ambulans görevlileri, patlayıcıları tuvalete götürürken stat kapılarının açılmasıyla taraftarlar bu patlayıcıları tribüne götürüyor.

İKİ AMBULANS ŞOFÖRÜYLE TARAFTARLARIN TELEFON GÖRÜŞME GEÇMİŞİ İNCELENECEK

Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı yaralayan işaret fişeği ile diğer suç aletlerini 2 sırt çantasıyla stadyuma soktuğu belirlenip, gözaltına alınan ambulans şoförleri A.G. ve H.K.’nin, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Saat 16.34’te, Altay tribününün bulunduğu tuvaletlere girdikleri ve çıkarken ise yanlarındaki sırt çantaları olmadığı belirlenen ve yoğun telefon görüşmesi gerçekleştiren 2 ambulans şoförüyle, işaret fişeği ve diğer suç aletlerini kullanan Altay taraftarları D.D., E.Y. ve K.E.’nin cep telefonu kayıtları incelemeye alındı.

Öte yandan, gözaltına alınan 2 ambulans şoförünün fanatik Altay taraftarı oldukları da öğrenildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin