Olaylı defile!

Modacı kardeşler Raisa ve Vanessa Sason, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı defile!

Modacı kardeşler Raisa ve Vanessa Sason, markaları Raisa&Vanessa’nın 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu, önceki gün Sultanahmet Four Seasons’ta tanıttı.



"Raisa ve Vanessa Sason defilesine ünlü isimler akın etti" Galerisine Göz At



Olaylı defile!



Sanat yönetmenliğini Uğurkan Akdeniz’in üstlendiği defilede 40 model, toplamda 50 parça tasarım tanıttı. Defileye sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gösterdi.



Olaylı defile! - Resim : 2



Konuklar arasında Ceylan Çapa, Aslışah ve Neslişah Alkoçlar, Seben Koçibey, Hacı Sabancı, Selin İmer, Hande Acar, Ayşe Hatun Önal, Şeyma Subaşı, Tuğba Coşkun, Seçkin Piriler, Mine Tugay, Defne Samyeli ve Nihat Odabaşı da vardı. Etkinliğe damga vuran ise tasarımlar değil, ünlü davetliler arasında yaşananlar oldu.



Olaylı defile! - Resim : 3



Eski dostlar barıştı mı?



Hakan Sabancı yüzünden aralarının açıldığı öne sürülen Aslışah Alkoçlar ile Ceylan Çapa da davetliler arasındaydı.



Olaylı defile! - Resim : 4



Defilede çektiği video ve fotoğrafları Instagram’da paylaşan Alkoçlar, Çapa’ya seslendiği, onun da kendisine gülerek karşılık verdiği bir videoyu da sayfasına ekledi, daha sonra o görüntüleri sildi.



Olaylı defile! - Resim : 5



Defileyi takip edenler arasında Şeyma Ilıacalı da vardı. Aslışah Alkoçlar'la arası açık olan Şeyma Ilıacalı şıklığıyla göz kamaştırdı.



Olaylı defile! - Resim : 6



Telefonlu kaçış



Defileye yakın arkadaşı Hande Acar’la katılan Selin İmer, temmuz ayında evlendiği Mustafa Ceceli’den bebek beklediği iddiası hakkında konuşmadı. İmer, muhabirler soru sormaya başlayınca “Hiçbir şey konuşmayacağım” dedi ve cep telefonunu kulağına götürerek uzaklaştı.



Olaylı defile! - Resim : 7



Güzide neden yoktu?



Ayşe Hatun Önal’la yaşadığı kavgayla gündeme gelen Güzide Duran’ın da defilede yer alacağı konuşuluyordu. Duran, sosyal medyada, teklif aldığını ama kabul etmediğini açıkladı. Etkinliği izlemeye gelen Ayşe Hatun Önal’a Duran’ın “Beni kıskanmaktan gebereceksin” sözleri soruldu. Önal, “Kesinlikle konuşmayacağım” dedi.



Olaylı defile! - Resim : 8



Beni hiç ilgilendirmiyor



Tuğba Coşkun, eski eşi Mehmet Ali Erbil ile şarkıcı Nevin Şimşek arasında yaşanan bebek krizi hakkındaki soruları “Beni hiç ilgilendirmiyor” diyerek yanıtsız bıraktı.



Olaylı defile! - Resim : 9



Özel hayat konuşmam



Göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Seçkin Piriler, muhabirlerin röportaj taleplerine “Sadece moda hakkında konuşurum, özel hayatımla ilgili konuşmam” diye karşılık verdi.



Olaylı defile! - Resim : 10



Defne Samyeli, defileyi kızları Deren ve Derin ile birlikte izledi. (Hürriyet)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin