Olay çift konuştu! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra merak edilenleri anlattı

Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra’yla evlenmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Olay çift konuştu! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra merak edilenleri anlattı

Cinsiyet değiştirip kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci (33), futbolcu Gökhan Çıra’yla (22) evlenmeye hazırlanıyor. Son günlerin olay çifti, haklarında merak edilenleri Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'na anlattı.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Bedenimi ruhuma uydurmak istedim



Selin Ciğerci olduktan sonra nasıl bu kadar popüler oldun?

- Selin Ciğerci olmadan önce sosyal medyada her şeyi bitirdim. Hiçbir şeyi istemedim. O dönemde Kerimcan’la görüşmeye başladım. Arkadaş olduk. Zamanla insanlar “Kerimcan’ın yanındaki kim” diye merak etmeye başladı. Sonra “Kerimcan’ın yanındaki sarışın, Bebek Okan’mış” diye ortaya çıkardılar. Böylece takipçi sayım artmaya başladı. Herkes komik videolar paylaşırken ben giderli videolar paylaşmaya başladım. Zaten ilk giderli videoları atan benim. Kadınlar beni çok sevdi. Çünkü her zaman kadınların arkasındayım.



Peki cinsiyet değiştirmeye nasıl karar verdin?

- Sosyal medya hesaplarımı kapattığım dönemde ailemle konuştum. “Bedenimi ruhuma uydurmak istiyorum” dedim. Annem “Neden bahsediyorsun?” dedi. “Böyle mutlu değilim” dedim ve evden kaçtım. Annem istemedi ve babamın kabul etmeyeceğini söyledi. 25 yaşındaydım o zaman. Arabamı, paramı, takılarımı vs. bırakıp bir arkadaşımın yanına gittim, onunla yaşamaya başladım. Annem babamdan gizli bana harçlık yolluyordu.



Babanla o dönem hiç mi konuşmadın?

- Hiç konuşmadık. Zaten kabul etmeyeceğini biliyordum. Ameliyat oldum ve cinsiyet değiştirdim. Ama ameliyattan sonra çok zor günler geçirdim. Ailemin desteği yoktu ve bir anda dibe indim. Babam eve damacana su almıyordu annem bana yollayacak diye.



Çok mu zengin ailen?

- Evet... O zamanlar Cadillac cip çıkmıştı, babam hemen bana almıştı. Bir tane de günlük arabam vardı. Evden kaçarken onu da bırakmıştım. Benim için para her zaman arka planda. Hayatım boyunca sağlık ve mutluluğu ön planda tuttum. Mutlu olmak için yaşıyorum. Nasıl insanlar Selin Ciğerci olduktan sonra Harika Avcı’nın gençliğine benzetiyorlarsa beni, işte ben de bunu istiyorum.



Ciğerci gerçek soyadın mı?

- Evet. Selin ismini de annem koydu. O dönemde hayatımda biri vardı, bana çok yardımcı oldu. Hayatım boyunca hep sevgilim olmuştur. Ameliyata girerken sedyede “Ben bu ameliyatı mutlu olmak ve hayatımda hep düzgün bir ilişkim olsun diye oluyorum” dedim. İnsanlar cinsiyet değiştirmeyi bakkala gidip ekmek almak kadar kolay zannediyor. 3 sene psikolojik destek gördüm. Çok zor bir süreçti. Ben doğduğum günden beri kendimi kadın hissediyorum. Gay olarak da yaşayabilirdim ama yapamadım. İnsanların mutluluğu için yaşayamazdım.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin