Olacağı buydu. Starbucks protestosunda kavga çıktı. Kahve zincirini protesto eden grup kahve alanlarla tartıştı yumruklar havada uçuştu

Korkulan oldu, kahve zinciri protestolarında kavga çıktı. Kadıköy'de kahve zincirini protesto edenler, kahve alan müşterilerle tartışmaya başlayınca aralarında kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti. Kavga anları vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Olacağı buydu. Starbucks protestosunda kavga çıktı. Kahve zincirini protesto eden grup kahve alanlarla tartıştı yumruklar havada uçuştu

İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarına destek verdikleri iddiasıyla bazı vatandaşlar tarafından  önünde eylem yapılan kahve zincirleri protestosunda ortalık karıştı.

Daha önce de başka bir ilde kahve zincirine giden protestocular orada bulunan müşterilerle tartışmış ve hatta ellerindeki kahveyi alıp çöpe atmışlardı.

Bu protestolara ise bir çok kişi tepik göstermişti ve önlem alınsın çağrısı yapılmıştı. Kahve zincirlerine yönelik protestoda korkulan oldu, protesto edenlerle kahve içenler arasında kavga çıktı...

KAHVE ALANLARA SATAŞINCA ORTALIK KARIŞTI

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir alış veriş merkezinde bulunan kahve zinciri şubesinde İsrail saldırılarını protesto eden grup, şubeden kahve aldıkları gerekçesiyle bir başka grupla tartıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada yumruklar havada uçtu. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay Kadıköy’de bir alış veriş merkezinde geçtiğimiz gün meydana geldi.

İddiaya göre bir grup, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gerekçesiyle, bir kahve zincirinin şubesi önünde toplandı.

İsrail saldırılarını protesto eden grup, kahve aldıkları gerekçesiyle mekanda bulunan bir grupla tartıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada iki grup birbirine girdi.

Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti. Kavga anları vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin