Oktay Kaynarca'ya sette doğum günü sürprizi

atv’nin salı akşamları izleyiciyle buluşan sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam setinde Oktay Kaynarca’ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Oktay Kaynarca'ya sette doğum günü sürprizi

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’yı ekip arkadaşları unutmadı. Dizi ekibinin organize ettiği kutlamada Oktay Kaynarca şaşkınlığını gizleyemedi. Şekerden maketinin yer aldığı pastayla çekimin gerçekleştiği yere gelen set ekibi, oyuncuya duygusal anlar yaşattı. Dilek dileyip pastayı ekip arkadaşlarıyla birlikte kesen Kaynarca, “Bugüne kadar yaptığımız her işte ekip olmayı başarmaktan gurur duyuyorum. Bize dışardan bakan imrenerek bakacak dedim şaşırmadım, yanılmadım her seferinde olduğu gibi bu seferde kocaman bir aile olduk. Çok güzel işlere imza attık. Bu ekip ruhunu bize yaşattığınız için kendinizle gurur duymalısınız. Ben sizi alkışlıyorum” diyerek ekibine teşekkür etti.

Oktay Kaynarca'ya sette doğum günü sürprizi

'Güzel bir hayatım oldu'

57. yaşını geride bırakan Oktay Kaynarca, “Ben kendi adıma çok güzel bir ömür geçirdiğim hep de söylerim Allah bana güzel bir ömür bahşetti. Güzel bir hayatım oldu. Bundan sonra daha güzel yapmaktan başka bir gayem yok. Kimlikte 58 oldum ama hala 39 yaşındayım” diyerek pastasının mumlarını üfledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin