Oktay Kaynarca'dan Medyatava'ya Raci Şaşmaz açıklaması!

Ünlü aktörden jet açıklama...

Google Haberlere Abone ol
Oktay Kaynarca'dan Medyatava'ya Raci Şaşmaz açıklaması!

Ünlü aktör Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle ilgili atv'nin aldığı karar gündeme bomba gibi düştü.



Kanal yönetimi dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz'dan alıp İç Yapımlar'a devretti. Bu gelişme dün ekrana gelen yeni bölümde Raci Şaşmaz'ın adının jenerikte yer almamasının ardından ortaya çıktı.



Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca 5 gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına "Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da... Yolumuz açık olsun" yazmıştı. Ünlü aktörün yaşanan bu son gelişme nedeniyle o göndermeyi yaptığı öne sürüldü.



Konuyla ilgili Oktay Kaynarca'dan ise jet bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu Raci Şaşmaz'la dostluğunun ve yol arkadaşlığının sürdüğünü belirterek Medyatava'ya şu yorumu yaptı:



"Açıklamam gerekir ki, bu fotoğrafımın altına koyduğum o yazı tamamen çok beğendiğim bir söz içindir. Herkes net olarak bilmelidir ki, Raci Şaşmaz'la dostluğumuz ve yol arkadaşlığımızda bir sıkıntı yoktur ve hayatımızın diğer dönemlerinde de hep devam edecektir. İsterseniz o sözü şöyle bağlayalım; 'Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun... Mevlana Celalettin."



Oktay Kaynarca ayrıca Raci Şaşmaz ile eski bir pozunu sosyal medyadan paylaşıp altına "O daha konuşmadı. O yüzden çok konuşan var. Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa Hızır yoldaşın olsun Raci Şaşmaz" yazdı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



O daha konuşmadı o yüzden çok konuşan var... Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa .. Hızır yoldaşın olsun....#raci şaşmaz



oktaykaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi (13 Şub, 2019, 5:49öö PST)






Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin