Okan Karacan'ın sağlık durumunda flaş gelişme

Coronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncu ve sunucu Okan Karacan taburcu oldu. Okan Karacan taburcu olduğu anların görüntüsünü paylaştı ve bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Karacan'ın sağlık durumunda flaş gelişme

Coronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncu ve sunucu Okan Karacan taburcu oldu.

Taburcu olurken çekildiği videoyu paylaşan Okan Karacan "Ambulansla Evden alınma süreci ile başlayan 10 günü aşkın tedavisi süren inanılmaz zor bir dönem geçirdim.. Çok şükür , bin şükür Ülkemizin kıymetli ve ilk günden beri beni bir an olsun umutsuzluğa kapılmadan tedavi sürecimi yöneten Sn @profdrcagribuke hocama ne kadar teşekkür etsem az net çözümlerinin olmadığı tartışılan bu lanet virüsün üstesinden gelmeyi bildik sayesinde.. Ama beni asıl duygulandıran ve ömrüm boyunca unutmayacağım temizliğinden , yemek servisine ve hiç bir temastan korkmadan 7/24 benle ve tüm hastalarla ilgilenen tüm hemşirelere ne kadar teşekkür etsem az sizler bence bu sürecin gerçek kahramanlarısınız hakkınızı helal edin canlar.
Ailemle bağımı koparmadan beni hayata bağlayan Canım kardeşim @sinemcayli sanada özel bir teşekkür.

Hastanem Taksim Acıbadem’e @acibademsaglik ve ilk andan konuyu büyük bir hassasiyetle yöneten @emirhagar hocamada teşekkürler.. Allah tekrarını yaşatmasın" açıklamasını yaptı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okan Karacan (@okankaracan)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin