Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan çok konuşulacak 'aldatma' sözleri: 30’a yakın kadınla aldatıldım

Okan Karacan 3 ay önce boşandığı, Zeynep Kadıoğlu'nun ortak olduğu şirkete polislerle gitti. Darbedildiğini, alacağının olduğunu söyledi. Zeynep Kadıoğlu ise çok konuşulacak iddialarda bulundu. Kadıoğlu, "30’a yakın kadınla aldatıldım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan çok konuşulacak 'aldatma' sözleri: 30’a yakın kadınla aldatıldım

Eski eşi Zeynep Kadıoğlunun ortak olduğu yapım şirketinin önüne giden Okan Karacan “Burası benim emeklerimle 1 yıl önce kurduğum şirket. 1 kişiye 5 kişi saldırıyor. Alacaklarımı 1 senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, 30 yıldır bu işi yapıyorum ve alkol almıyorum. Yabancı madde kullanmıyorum, kullansak söyleriz” dedi.

Şirkete girmeye çalışan Okan Karacan, personellerle arbede yaşayınca araya polisler girdi. Polislere de müdahale eden Karacan, “Hepsinden şikayetçiyim, hepsini karakola alın. Ben ekmeğimin, çocuklarımın rızkının peşindeyim” dedi.

ZEYNEP KADIOĞLU: ÇOCUĞUMUN YANINDA ŞİDDET GÖRDÜM

Yaşanan gerginliğin ardından Okan Karacan’ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu ise ‘2. Sayfa’ adlı magazin programına konuştu. Kadıoğlu şunları söyledi:

“Okan’ın çok şeyini yakaladım. Biz birlikte çalışıyorduk, mesela kendisi dün ‘yine beni şirketimden attı’ demiş. Kendisi çalışandı patron değildi. Bu olaylar olduğunda kendisine ekim ayında uzaklaştırma kararı aldırmıştım. Öyle bir baba düşünün ki çocuğuyla annesi aynı yataktayken gelip annesine vurabiliyor. Çocuğunun yanında annesi sesini çıkaramıyor diye! Hem psikolojik, hem de fiziksel şiddet gördüm.”

“Ocak ayında boşandım. Kendisi sosyal medyada ‘evliymişiz’ gibi paylaşımlarda bulunuyor sonra benim ofisimin önüne geliyor içeri giremiyor. Çünkü uzaklaştırmam var. Ta ki dün uzaklaştırmam bitene kadar! Tekrar başvuru yaptım… İçeri girmedi, çalışanlarım aşağı indi ‘Okan Bey ne oluyor, nasıl size yardımcı olabiliriz?’ diye sordu. Sonrasında polislerle geldi. Bağırıp çağırmaya başladı. Ağza alınmayacak laflar etti.”

“BOŞANMAK İÇİN NAFAKA ŞARTI KOŞTU”

“Ne olursa olsun ben bir anneyim. Okan’a iki çocuk vermişim… Her zaman yanında, arkasında olmuşum bunu herkes biliyor. Bütün işleri ben yaptım. Sonrasında buradan ayrıldı, ben çalışmaya devam ettim diye namusuma laf söylüyor. Bu insan benden boşanmak için şart koştu ‘Nafaka vermeyeceğim sana’ dedi. Ben şu an da tek başıma iki çocuğa bakıyorum. Sustum. ‘Çocuklarım okuyor, babalarını iyi bilsin’ dedim. Her pazar babalarıyla görüştüler. Acı olan ne biliyor musunuz? Ben hep çocuklarımın yanında bakıcılarını gönderdim. Çünkü çocuklarıma bir şey olmasından korktum, güvenemiyorum. Psikolojisini normal bulmuyorum.”

“Bu adamın bağımlılıkları var. Boşanma nedenlerimden birisi de bu. Evli kaldığımız dönemde de bu tarz şeyler yaşadık. Benim iki çocuğum var. Ben çocuğumu böyle bir ailede büyütmem. Kendisinin artık mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Elimde videolar var, ses kayıtları var. Yaşadıklarıma inanamazsınız. Hep ‘Çocuklarım var’ diye sustum. Çocuklarıma bile ‘anlaşamadık ayrıldık’ dedim. En sonunda namusuma laf ettiği an boşanmaya karar verdim. Beni başkalarıyla yakıştırdı, bir kişi de değil bu! Fiziksel şiddet uyguladığını çocuğum da gördü. Bunlar çok ayıp şeyler. Nasıl evlenmek normal, boşanmak da normal olmalı. Ama ben yanlış kişiyi seçmişim eş olarak. Hem kendim, hem de çocuklarım için uzaklaştırma kararı aldım.”

“Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Okan’ın taciz davaları çıktı ben sustum. Okan insanlara mesajlar attı ‘çocuklar çok küçük’ dedim, sustum. 30’a yakın kadınla beni aldattı.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin