Okan Buruk'un Galatasaray'a transferinde yeni gelişme! Okan Buruk'tan ilk açıklama

Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan teknik direktör Okan Buruk, İstanbul'a geldi. Okan Buruk, "Burada olmak güzel, bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Şu an bu konuyla ilgili fazla konuşamıyorum. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'un Galatasaray'a transferinde yeni gelişme! Okan Buruk'tan ilk açıklama

Galatasaray'ın prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Okan Buruk'u taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı. Okan Buruk, Fransa'nın başkenti Paris'ten kalkan uçakla akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

Buruk, havalimanı çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Şu anda sonlanmış bir şey yok. O yüzden çok fazla bir şey konuşamayacağım ama burada olmak güzel. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Şu an çok fazla bir şey konuşamıyorum. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz." ifadelerini kullandı.

VEDA ETTİ

Galatasaray ile yolları ayrılan Domenec Torrent, Twitter hesabından açıklama yaptı. İspanyol çalıştırıcı kulübe ve taraftara veda etti.

"Zor bir dönemde kulübe geldik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" diyen Torrent, "Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Her gün bize çok yardımcı olan Florya çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum; Galatasaray size aittir. Sizin için en iyisini ve bu olağanüstü kulübü tekrar şampiyon yapacak yolu bulmanızı diliyorum. En Büyük Cimbom !!!" ifadelerini kullandı.

Torrent dönemi 5 ay sürdü

Galatasaray Futbol Takımı'nda Fatih Terim'in ardından 14 Ocak 2022'de göreve getirilen İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, bu koltukta 5 ay kalabildi.

Sarı-kırmızılı takım, 2021-2022 sezonuna kulübün tarihine başarılarıyla damga vuran Fatih Terim yönetiminde girdi. İnişli çıkışlı performans ve yönetim ile arasındaki sorunlar nedeniyle tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı.

İlk etapta Terim'e yardımcı olarak getirilmesi planlanan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent, 14 Ocak 2022'de teknik direktör olarak göreve başladı. Beklenen performansın sergilenememesi nedeniyle camiada tartışılan 59 yaşındaki teknik adam ile sarı-kırmızılı kulübün birlikteliği 5 ay 7 gün sürdü.

Ligin 21. haftası öncesinde göreve başlayan Torrent, 12. sırada aldığı Galatasaray'ı 13. sırada bıraktı. Süper Lig'de Galatasaray'ın başında 18 maça çıkan 59 yaşındaki çalıştırıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 karşılaşmada görev yaptı.

Galatasaray'ın başında toplam 20 müsabakada yer alan Domenec Torrent, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.

Kulüp başkanı Burak Elmas'ın olaylı bir sürecin ardından görevden ayrılmasıyla yeni seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, beklentileri karşılayamayan İspanyol çalıştırıcı ile devam etmeyerek Torrent ve ekibinin sözleşmesini feshetti.

Etiketler Torrent Okan Buruk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin