Okan Buruk ve Erden Timur toplantısında 50 milyon Euro'luk satış. Sezon sonunda iki ayrılık birden

Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu'na gelen üst üste tekliflerin ardından Okan Buruk ve Erden Timur bir toplantı gerçekleştirdi. İki ismin İngiltere'den gelen yüksek tekliflerin ardından sezon sonunda satılması kararı alındı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ve Erden Timur toplantısında 50 milyon Euro'luk satış. Sezon sonunda iki ayrılık birden
Arşiv

Galatasaray transferde oldukça hareketli saatler yaşıyor.

Avrupa arenasında ortaya koyduğu performanslarla dev kulüplerin dikkatini çeken Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu için Okan Buruk-Erden Timur uzun süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Sacha Boey için Arsenal'in ilgisi olsa da şimdi de devreye Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United girdi. Sağ bek pozisyonunda büyük sıkıntı yaşayan Manchester United'ın, Galatasaray'ın kapısını 25 milyon Euro'dan çalacağı öğrenildi. Okan Buruk ve Erden Timur'un, Sacha Boey için istediği bonservis bedeli ise 30 milyon Euro.

Taraftarlar tarafından birçok eleştiriye maruz kalan Kerem Aktürkoğlu ise bir başka Premier Lig ekibi Aston Villa'nın radarında. Sezon başında Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katan Aston Villa, Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Kerem Aktürkoğlu için ayrıca Totteham Hotspur'un da transfer teklifi yapması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin