Okan Buruk, Molde galibiyeti sonrası Mauro Icardi'yi özel olarak tebrik etti

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç ekibi Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Molde karşısında 1 gol ve 1 asistle maçın kahramanı olan Mauro Icardi'yi özel olarak tebrik etti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Molde galibiyeti sonrası Mauro Icardi'yi özel olarak tebrik etti

Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma yolunda çok büyük bir avantajı cebine koyan Galatasaray'da, Okan Buruk maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Molde'ye çok fazla pozisyon verdiklerini söyleyen Okan Buruk, ''Çok pozisyon verdik, karşımızda hazır bir takım vardı. İkinci maç daha farklı olacak. Tam kadro değiliz, yeni gelen oyuncularımız var ama kullanamıyoruz. Bu süreci en iyi şekilde geçmek çok önemli. İkinci maçta çok daha farklı bir Galatasaray olacak'' dedi.

Mücadeleye 1 gol ve 1 asistle damga vuran Mauro Icardi'yi de ayrı bir parantez açan Buruk, ''Icardi'nin attığı ve attırdığı gol maça damga vurdu. Yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ona teşekkür etmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin