Okan Buruk, Manchester United maçında forma giyme şansı yok dedi. Galatasaray'da kritik eksik

Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci maçında Manchester United'ı evinde konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk basın toplantısı düzenlendi. Okan Buruk, Alanyaspor karşısında sakatlanan Davinson Sanchez'in Manchester United karşısında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Manchester United maçında forma giyme şansı yok dedi. Galatasaray'da kritik eksik
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma adına avantajı eline geçirmek isteyen Galatasaray yarın 20:45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Manchester United'ı ağırlayacak.

Kritik mücadele öncesi teknik direktör Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera ortaklaşa bir basın toplantısı düzenledi. Okan Buruk, Alanyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez'in kritik Manchester United maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. Buruk, ''Sanchez'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içinde takıma dönmesini bekliyoruz'' dedi.

Abdülkerim Bardakcı'nın durumu hakkında da açıklama yapan deneyimli teknik adam, ''Bugün antrenmanda deneyeceğiz. Olumlu olursa da yarın sahada olacak. Bugünkü antrenmanda Abdülkerim'i deneyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

''HAZIR OLMAMIZ GEREKİYOR''

Manchester United maçına ilişkin ise kaptan Fernando Muslera, "Çok fazla söyleyebilecek bir şey yok. Yarın oynayacağımız maçta ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Kulüpler arasındaki en iyi turnuva bu. Hazır olmamız gerekiyor'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin