Okan Buruk kaçan penaltı hakkında çok net konuştu: Kendi aralarında...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası kaçan penaltı hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk kaçan penaltı hakkında çok net konuştu: Kendi aralarında...

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında Galatasaray, Mauro Icardi'nin golüyle İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 16'ya yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

İstanbulspor maçının ardından Okan Buruk maç hakkında değerlendirmede bulunurken, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin penaltı organizasyonuna da değindi.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları:

"Çok hızlı başladık, 1-2-4-6. dakikalar... Çok kolay rakip kaleye gittik. Sonlandırmada büyük bir problem yaşadık. Rakip kale çevresine gittiğimizde son paslar, şutlar, ortaları iyi yapabilsek çok gol bulurduk. Günün sonunda 1-0 galibiyet ama daha farklı bitebilirdi. Bir yandan bunu istiyoruz. Maçın sonunda da her şey olabilir. Rakip gelir, gol olur. İkinci yarı başında rakibe tehlikeli fırsatlar verdik ama onun dışında maçın hakimi bizdik. Maçı daha erken bitirsek, 2-3'ü bulsak bizim için de farklı olacaktı."

"Penaltıyı uzun zamandır kendi aralarında konuşuyorlardı. Bugün denediler. Penaltı kaçabilir. Oyuncuların aldığı sorumluluğa saygı duyuyorum. Belki direkt vursa da kaçacaktı. Belki maç 0-0 olduğu için hepimize farklı geliyor. Ama kendilerine bir özgüvenleri var, özellikle Icardi'nin. Daha önce bunu yapmıştı. Daha önce bunu yaptığı için tekrarlamak istedi. Oyuncularımın yanındayım. Hiç önemli değil."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin