Okan Buruk istedi, Erden Timur anlaşma sağladı! Erden Timur'un Galatasaray'a son hediyesi ortaya çıktı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur transfer çalışmalarına son sürat devam ederken, Atletico Madrid forması giyen Rodrigo De Paul ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erden Timur'un, Rodrigo De Paul ve menajeriyle gerçekleştirdiği ilk görüşme olumlu sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk istedi, Erden Timur anlaşma sağladı! Erden Timur'un Galatasaray'a son hediyesi ortaya çıktı

Şampiyonlar Ligi elemelerinde yoluna dolu dizgin devam eden ve gruplara kalmayı hedefleyen Galatasaray orta saha transferinde artık sona yaklaştı.

Leandro Paredes'in Roma'yı tercih etmesinin ardından transfer listesindeki diğer isimlere yönelen Galatasaray'da, Erden Timur İspanya'ya giderek Atletico Madrid forması giyen Rodrigo De Paul ve menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. Rodrigo De Paul transferi için kesenin ağzını sonuna kadar açacak olan Galatasaray ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı.

Piyasa değeri 40 milyon Euro Rodrigo De Paul, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin kadrosunda yer almış ve Lionel Messi'yle kupayı kaldıran isimler arasında yer almıştı.

Rodrido De Paul ayrıca geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 38 maçta görev alıp 3 gol ve 8 asistle takımına katkı vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin