Okan Buruk derbi galibiyetine rağmen ortaya konan performansı eleştirdi

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, ''Bizim oyuncularımızın kalitesindeki oyuncuların bu pozisyonları daha doğru şekilde bitirmesi gerekiyordu'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk derbi galibiyetine rağmen ortaya konan performansı eleştirdi

Beşiktaş galibiyetiyle puanını 25 yapan ve maç fazlasıyla liderliğe oturan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk derbinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın kırmızı kart görmesinin ardından ritimlerini kaybettiklerini söyleyen Okan Buruk, ''11'e 10'dan sonra dinamizmimizi ve baskımızı kaybettik. Net pozisyon vermedik ama topu rakibimize zaman zaman gereksiz şekilde bıraktık'' dedi.

Son vuruşlarda daha iyi olmalarını gerektiğini vurgulayan Buruk, ''Bitiriciliğimiz de aynı şekilde yeterli değildi. Özellikle ilk yarıda birçok şansımız vardı ama son hamleleri doğru yapamadık. Bizim oyuncularımızın kalitesindeki oyuncuların bu pozisyonları daha doğru şekilde bitirmesi gerekiyordu. Şut sayısı da neredeyse 30'a yaklaşmış ama kaçı istediğimiz kalitede olmuş bunun analizini yapacağız'' ifadelerini kullandı.

''MR'DAN SONRA DEĞERLENDİRİLECEK''

Okan Buruk, Mauro Icardi'nin durumuna ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Icardi'ye ilişkin Buruk, "MR çekilecek. MR'dan sonra değerlendirilecek. Şu anda bir ağrı var. Bu devamında yarın nasıl olur, yarın MR çekildikten sonra net bir şekilde göreceğiz" dedi.

''SÜPER KUPA'NIN TARİHİ YANLIŞ''

Buruk, 30 Aralık'ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finaline de değindi. Deneyimli çalıştırıcı, "Süper Kupa'nın oynanacağı zaman çok yanlış bir zaman. Oyuncuların tatil yapacağı tek bir hafta vardı, yılın son haftası. 24'ünde derbi var, sonra 30'unda tekrar Süper Kupa. Tarihin doğru tespit edilmiş bir tarih olduğunu düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin