Okan Bayülgen'le radyo programına başlayan şarkıcı, anlaşmanın perde arkasını anlattı!

Cine5 ekranlarında yayınlanan programa şarkıcı Ebru Yaşar konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen'le radyo programına başlayan şarkıcı, anlaşmanın perde arkasını anlattı!

Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu 'İsmi Lazım Değil' programına yeni albümüyle müzik piyasasına dönen şarkıcı Ebru Yaşar konuk oldu.



Televizyoncu ve radyo programcısı Okan Bayülgen'le birlikte 'Radyo Trafik'teki programları hakkında konuşan Ebru Yaşar, "Okan Bayülgen ile radyo programına başladık. Cuma geceleri Okan Bayülgen, ben ve 4 radyocu arkadaşımızla çok güzel bir radyo programı yapıyoruz. Yarı şov bir program" dedi.



Esin Övet "Okan’ın aklına sen nasıl geldin?" diye sorunca,  "Bunu Okan’a sormak lazım. Ben de 'niye ben' dedim. Herkes Okan’a da soruyormuş. Birçok insanın görmediği şeyi gördü belki. Benim Okan’la bir dostluğum yoktu bir iki kere programına katıldım, ama inanılmaz eğlenceli geçti. Çok güzel ve eğlenceli bir program yapıyoruz. Orada şarkıcı kişiliğimle yokum. Okan’ın televizyonda yaptığı şovun radyoya uyarlanmış hali. Okan Bayülgen yaptığı işte inatçı. Kendine ve ekibinin bilgi birikimine çok güveniyor. Ben de çok inanıyorum" diyerek Okan Bayülgen ile yaptıkları radyo programının başlama hikayesini de anlattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin