Okan Bayülgen'in havası mı değişti?

Bayülgen'in katıldığı bir panelde 'Gezi Parkı' ile ilgili yaptığı yorumlar sosyal medyanın gündemine tekrar yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen'in havası mı değişti?

Temmuz ayının başında katıldığı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi’nde Online Medya Derneği tarafından düzenlenen 'Sosyal Medya' konulu panelde konuşan Okan Bayülgen, gösterilere katılan eylemci sayısının havanın güneşli olması nedeniyle arttığını iddia etmişti.



EYLEMLERİN SEBEBİ HAVANIN GÜZEL OLMASI



Son birkaç gündür sosyal paylaşım sitelerinde yeniden alevlenen Bayülgen'in ' Gezi Parkı ' ile ilgili yorumu yoğun bir şekilde tartışılıyorken, eleştirilerin odak noktasında ise şovmenin Gezi eylemlerinin ilk günlerinde takındığı tavırdan farklı bir tutum içerisinde olması öne sürülüyor. Peki, ünlü şovmen o panelde eylemler hakkında neler söylemişti? Gelin isterseniz Bayülgen'in sözlerine kısaca bir göz atalım: 



Bayülgen, “Hava güzeldi. Gençlerin gidecekleri yeteri kadar spor salonu, müsabaka, eğlenceli filmler, konserler, buluşup yarattıkları sosyal etkinlik ve heyecan yoktu. İnsanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti. Aynı şey soğuk havada olmazdı. Hatta Twitter ’da Ankaralılar, İstanbulluları yağmurda gösteri yapamamakla suçladılar.” diye konuştu. Türkiye ’deki en büyük kışkırtıcıların politikacılar olduğunu kaydeden Bayülgen ayrıca, “Çünkü en büyük onların karı vardır. İkinci olarak medyanın kışkırtmadan karı mevcuttur. Çünkü medya ya iktidara yakın durarak, ya da muhalif durarak kar sağlıyor.” demişti.





Haberin devamı için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin