Okan Bayülgen'den Acun Ilıcalı'ya şok sözler: Adamı seviyorum, yaptığı işleri sevmiyorum!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan programa katılan televizyoncu, meslektaşını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen'den Acun Ilıcalı'ya şok sözler: Adamı seviyorum, yaptığı işleri sevmiyorum!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Aykırı Sorular' programı Okan Bayülgen’i ağırladı. Bayülgen, özel tiyatrolara 'Genel ahlak kurallarına uygun oyun' sahnelememeleri durumunda ödeneklerinin kesileceği yönündeki haberlere ilişkin Enver Aysever’in sorularını yanıtladı.  Televizyonculuğunun yanında sanatçı kişiliği ile de tanınan Bayülgen , sanatın doğası gereği, toplumun var olan değerleriyle çatışan bir alan olduğunu söyledi. Sanatın,  siyasi olarak düzenlenebilmesinin imkanı olmadığını savunan Bayülgen, 'sanat ahlaksızdır' dedi.   Bayülgen, Aysever’in 'bundan sonraki sanat hayatında ne yapmak istiyorsun?' sorusu üzerine, 'her türlü ahlaksız şeyi yapmak istiyorum' diye karşılık verdi.



Bayülgen, son zamanlarda gündeme gelen Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı alması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Bayülgen, Ilıcalı’nın televizyon kanalı almasını ve sermayesini bu yönde değerlendirmesini taktir ettiğini ama yaptığı işleri beğenmediğini belirtti. Bayülgen, 'Adamın yaptığı işleri hiç sevmiyorum. Adamı seviyorum, yaptığı işleri sevmiyorum. Bana göre başka bir ... yani.. neyse boşver. Herkes iyi olsun' dedi.



Gezi sürecinde ismi  çok anılan Okan Bayülgen, Gezi parkı ile ilgili hakkında yapılan eleştirileri de değerlendirdi. Gezi Parkı olaylarının kendiliğinden bir hareket olduğunu belirten Bayülgen, olayların herhangi bir konuda şikayeti olan insanları birleştirdiğini vurguladı. Olayların daha sonra politik bir hal aldığını belirten Bayülgen, 'Gezi’de olmaktan gurur duyuyorum' dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin