Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde 'gülme' krizi!

tv100'ün sevilen programlarından Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne Nuri Harun Ateş'in gülme krizi anıları damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde 'gülme' krizi!

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları oyuncu Derya Alabora, oyuncu Engin Hepileri, astrolog Hande Kazanova, müzisyen Nuri Harun Ateş konuk oldu.

"Öyle bir çığlık attı ki benim sinirlerim koptu"

Derya Alabora’yla ilgili bir anısı anlatan Ateş “İlk tiyatro deneyimde Derya Alabora başrolde oynuyor. Derya bir sahnede çocuğunu kaybettiği için çığlık atıyor. Provalarda hiç çığlık atmadı. Prömiyerde Derya çocuğunu kaybettiği an öyle bir çığlık attı ki benim sinirlerim koptu. Gülme krizine girdim. Oyun ağıtlarla dolu, ağıt söylüyorum ama kendimi durduramadım” dedi.

"Millette ‘bunlar mirası paylaştıkları için çok mutlular’ dedi"

Ateş'in anısı üzerine Bayülgen "İkinci dedem öldüğünde adamın yatak odasında duruyoruz. Bıktık milletin ağlamasından. Onun oğlu bize dedemin taklidini yapıyor. Zaten sinirimiz bozuk. Bir gülmeye başladık, avaz avaz gülüyoruz. Adamın da çok parası var sanılıyordu. Millette ‘bunlar mirası paylaştıkları için çok mutlular’ dedi." ifadelerini kullandı.

"12 yılda bir geliyor"

Kazanova astrolojiyle ilgili "Merkür retrosu şu anda gökyüzünde yok. Şu an Mars gerilemesi altındayız. Yeni yıla da bu etkilerle gireceğiz. Önümüzdeki dönem girişimlerimiz konusunda birkaç kez üstünden geçin. 17 ve 18 Kasım tarihleri en şanslı, en etkin haftalarından. Bu sene Jüpiter ocak ayından itibaren koç burcuna geçiyor. 12 yılda bir geliyor. Ateş elementini üzerimizde daha fazla hissedeceğiz." bilgilerini verdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin